#yabancı olacak!(tercihen ingilizce,çok bildiimden değil kulak alışkanlığı)
#coşturan bi melodisi olucak örn. arada **** you demesi gibi
#hareketli olacak dinleyince gaza gelinecekecek!
#tercihen fazla metal olmayacak(enteresan cümle oldu)
#bulunması çok zor olmayacak yada tavsiye eden kişi bana msnden atacak
#kısacası dile dolananda diyebiliriz
#var mı böle bi şarkı tavsiye edebilceeniz?...he bu arada türü önemli değil....
çok önemli not: ajdar-çikita muz espirisi yapılmayacak
bende var coşturan
bu özelliklere sahip tek şarkı
ajdar çikita muz
elif karlı-erkek kadın gökçe-aradım seni bonde do role-solta o frango mesth feat cevap sonnur-keşkelerle süslenen sonbahar. ajdar-nane nane ajdar-çikita muz
system of a down - chopsuey
evanesecence - going under
drowning pool - let the bodies hit the floor
bu 3 ü iyidir
Dope - Die MF die seether - fuck it (creed, puddle of mudd, godsmack, nickelback, staind, taproot, nirvana, bush, drowning pool) walla bende böle bi şarkı adı var nerden indir dim bilmiyorum ama senin kriterlere uyuyor XD
freaks - the creeps (get on the dancefloor) radio edit kelly clarkson - never again the matrix revolutions soundtrack 16 - juno reactor vs don davis - navras. david guetta ft chris wills - love is gone dmx feat. swizz beatz - get it on the floor erick e - the beat is rocking infernal- i wont be crying tom snare - philosophy trick daddy feat. lil jon and twista - let's go
İçinde bolca "fu** you" kelimesi bulunan 2pac - Hit 'em up'ı öneririm.
The Game - Cali Niggaz da gayet iyi... fu** you demiyor ama daha ağır küfürler var bunda.. :D
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_DH
system of a down - chopsuey
evanesecence - going under
drowning pool - let the bodies hit the floor
bu 3 ü iyidir
ayrıca
LP-a place for my head soad-B.Y.O.B soad-toxicity pentagram-g.m.s.t.k.p rammstein-feuer frei rammstein-zwitter rammstein-... mutter albümünü başdan sona dinle işte
Neden
Krayzie Bone-Runnin With The Ak47
Dinlemelisinnnn
Godsmack - I stand alone. kural mural dinlemez. Adam kesmeye eğilim verir. bkz POP WW
Akon-I wana zort u
birinin bunu da yapması gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme