O saldıran beygirleri hemen bulup sınır dışı edeceksin. |
Şarkıcı Bengü 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene' sözlerinden sonra faşistlerin saldırısına uğradı. (2. sayfa)
-
-
Bengü konserine başlamadan önce sahnede söyledi ne olurdu acaba ? Molotof mu atılırdı ?
Belki de mutsuzdurlar ? Mutluluk sadece Türklüğe has olabilir demiş te olabilirler. Bilinçaltlarında filan bakmak lazım ...
-
yıllar önce araştırmıştım ve daha sonra ırak a geri döndüler diye öğrenmiştim tabi ne kadar ı döndü onu bilemiyoruz.
-
Niye cesaret ister hocam, Van'da ne varki NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyemiyormuşuz ? Kim var hocam Van'da TÜRK'üm diyemiyormuşuz. Haaa erm*nistan gibi bir yer (hatta direkt erm*ni kriptoları var) diyorsan, Türk Silahlı Kuvvetleri temizler orayı eskisi gibi değil teknolojiler.
-
Haklısınız hocam ülkemizin her yerinde diyebilmemiz gerekir, ama hdp nin oradaki aldığı oy dan dolayı böyle düşündüm.
-
Malumlar Türkiye'yi Türk lafını sevmezler ama kendileri batıdan çıkmazlar. Van'da 34, 06, 35 plakalı o kadar araç görmüştüm ki çok şaşırmıştım. Gidin topraklarınız da yaşayın, neden batıya gidiyorsunuz?
-
Cihangir solcularindan ve sanat sepet tayfadan Bengü ve Cem Adrian a yapılan saygısızlığa ve rezilliğe henüz tepki gelmedi. Eğer ki Anadolu'da ve ya batıda her hangi bir şehirde yapılsaydı bu olanlar, bütün Cihangir solcuları yobaz ilkel diyerek eleştirilere başlamıştı gündem olmuştu bu olanlar. Ortalığı yıkarlardı aksi bi durumda.
Fakat yapanlar bölücü zihniyetli aşağılık kitle olunca ikiyüzlü ılık tayfa ses çıkartamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 8 Temmuz 2024; 14:39:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar ses edebilir mi :) DEM partiyi kızdırırlar küstürürler sonra...
Zamanında İmamoğlu Van'a gittiğinde boşuna Zafer işareti yapmıyordu eşi ile bilikte.
Veya Kemal Kılıçdaroğlu Van'a gittiğinde Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz diye boşuna demedi.
Veya önceki senelerde CHP'nin orada yaptığı mitinglere bak doğru dürüst Türk bayrağı bile açmıyorlardı. ( Kendi heyetleri bile. ) 3-5 oy için ne taklalar atıldı orada buna mı laf edecekler güldürmeyin lütfen
Sorarsan Kem küm kem küm ederler. Van büyükşehire bakın ilerde kayyum atanırsa ilk Tepki gene CHP'den gelecek buraya yazıyorum...
-
Araptaparlar ve dejenere sol ülkeyi aşağı çeken iki kesim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Temmuz 2024; 16:20:32 > -
ShidbostyoutubeYoutube'un Shitpostçusunu buldunuz evet. Bulamadığın her videoyu paylaşan mistik kanal. Kanala abone ol kirve gel aramıza ❤https://www.youtube.com/watch?v=LbjlqNLwaW8
Not: Bunu diyen birinin ülkedeki en uç partiyi desteklemeside komedi :D
-
biji sero deseydi alkış patlardı. özgür bey buna demokrasi der.
-
Aynı rezil kitle bugün Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti'ne yaşatılanlara karşı sevinç duyup, Batı'nın isteğiyle ortaya atılan sözde Kürt sorununu konuşuyor.
Bu ülkede Kürt sorunu değil Türk sorunu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum ismi geçen şehirde Terör sempatizanı oranı daha çok olduğu için hertürlü pislik olur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X