yeteneklerim şunlar Müzik » Temel Bestecilik **** Tıp » Temel Tıp ***** Sahne ve Performans » Temel Şovmenlik 1. yıldız için 75% tamamlandı.
Kişisel yetenekler Müzik » Halkı coşturan müzik besteleme ***** Sosyal » Düzgün alkol kullanma ***** Müzik türü yetenekleri » Rock ****** 7. yıldız için 30% tamamlandı.7. yıldız için 30% tamamlandı. Bilim » Temel Bilgisayar Bilgisi ***** 6. yıldız için 70% tamamlandı.6. yıldız için 70% tamamlandı.
75 bin im var burda eğitim fiyatları uçuk ama doktor oldugum için 5500 maaş alıyorum eğitim için gitsem bu para kaç ay yeter bide hangi yetenekelri okumalıyım
Eğitim derken neyi kastettin ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Stain
Eğitim derken neyi kastettin ki ?
yani üniden ders alıp bir elektro gittarcı olucam şarkı besteliycem falan forumdan bi kaç arkadaş bulursam grupta olabilir
Eğitim yerine kitap oku, daha sonra önceliklerden yetenek geliştir, üniversiteye gitme daha, acelesi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Stain
Eğitim yerine kitap oku, daha sonra önceliklerden yetenek geliştir, üniversiteye gitme daha, acelesi yok.
İLK BAŞTA ÜNLİYİDİM ROCK OKUDUM SONRA DOKTOR LUK GELİŞTİRİP DOGRU CAKARTAYA 5000 MAAŞLI DOKTOR OLDUM SONRADA MÜZİKSEL YETENKLERİ GELİŞTİRDİM KENDİ KENDİME ENFAZLA KAÇ YILDIZ KASILIYOR BECERİ GELİŞTİRMEYLE