Şimdi Ara

şarkılara göre amfi ayarları ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gitarı yeni aldım daha öncedende bir konu açmıştım gitarla alakalı ve arkadaşların önerileri ile gitarımı ve amfimi aldım. şimdi sormam gereken önemli bir sorum var. Amfi ile ilgili olarak herhangi bir şarkı çalarken şarkının orjinalindeki amfi ayarlarını (gain , bass , reverb gibi) nerden bulabilirim bunu için bir program falanmı var ? yardımlarınızı bekliyorum .....

• Yabancı forumlarda oluyor genelde (yabancı şarkı çalıyorsan eğer ?) " -/şarkı ismi/- amp settings " yazarsan bulabilirsin istediğin şarkıyı :)
  • teşekkür ederim, bu arada sormak istediğim bir soru var ben cort mx15 amfisi kullanıyorum clean tonları gayet hoş ama distortion tonları çok fazla ağır , ağırdan ziyade sesler birbirine geçiyor ve tele vurmayı bırakınca ses sonlara doğru sekmeye başlıyor yani yankı yapıyor bunu nedeni ne olabilir sizce
  • mesela bu videoda watch?v=ffo4RzUdj8Y aynı amfi aynı ayarlar ama aynı sesi alamıyorum gerçi adam pedal kullanıyor ama yinede benzer bir ses almam lazım çok alakasız sesler geliyor ne yapmalıyım ??
  • arkadaşlar bu sorunun aynısı oluyor tesadüfen rastladım distortion sesinde sonda dikkat ederseniz yankılanma yapıyor aynı sorun bu arkadaşda da yaşanmış bi kontrol ederseniz linki burda watch?v=dcTEMDKQRZg teşekkürler şimdiden
  • Ses konusunda duymadan yorum yapamayacağım fakat aynı tonlara gelirsek.. mesele pedaldır.. Ufak birşey bile ne kadar farkettiriyor değil mi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Ses konusunda duymadan yorum yapamayacağım fakat aynı tonlara gelirsek.. mesele pedaldır.. Ufak birşey bile ne kadar farkettiriyor değil mi ? :)

dostum 2. linkteki videoyu izlersen sorunumu anlarsın çünkü videoyu paylaşan arkadaşla aynı sorunu yaşıyoruz. ses sonlara doğru yankı yapıyor distortion seçeneğinde.
    acaba sorun gitardan mı kaynaklanıyo yoksa amfiden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcorex -- 26 Haziran 2013; 15:06:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi BASS şarkıları..!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse arkadaşlar ben bu sorun için yeni konu açarım forumda da açılmamış benim sorunumla ilgili konu hiç olmazsa aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yararlanır şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.