Merhabalar, bilgisayarada müzik dinlemeyi çok seven birisiyim. Müzik dinlerken, hem yüksek ses, hem de kaliteli sesle dinlemeyi seviyorum. Kendi yöntemimle bu şekilde bir ayar keşfettim. İsterseniz siz de bunları deneyin. Öncelikle DFX ses eklentisinin son sürümünü yükleyin. Son sürümde artık Youtube, Facebook ve TTNET Müzik gibi pek çok müzik içerikli sitelerde artık ses kalitesini artırıyor. Bi de benim keşfettiğim ekolayzer ayarı müziğin sesini 2 kat artırıyor. Bunun gibi başka önerisi olan var mı?
Şu konuya cevap verseniz ölür müsünüz? Cevap vermek istemeyen başlığı okumasın lütfen.
ben foobar kullanıyorum tavsiye de ederim. ayrıyetten listedeki parçaları seçerek bir yere kopyalama özelliğinden dolayı da aimp i de yedekte tutuyorum. ama birinci önceliğim foobar. onu da asio eklentisiyle kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
ben foobar kullanıyorum tavsiye de ederim. ayrıyetten listedeki parçaları seçerek bir yere kopyalama özelliğinden dolayı da aimp i de yedekte tutuyorum. ama birinci önceliğim foobar. onu da asio eklentisiyle kullanıyorum.
Başlığa cevap verdiğin için teşekkür ederim hocam. Dediğini deneyeceğim.