Şimdi Ara

şarkıyı bulamıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bugün araba sürerken hangi radyoda dinlediğimi hatırlamıyorum yabancı bi şarkı dinledim baya güzeldi çok dikkatli dinlemediğimden ve trafik hengamesinden sözlerinden pek bişey anlamadım o yüzden şarkıyı bulamıyorum anladıgım ve hatırladıgım tek kısım nakarat tarzı bişeydi sanırım ava ava has la ava ava has la tarzı bişey diodu türkçe anlaşılan bu ama ingilizce yazımını bilmiorum yardım edinn bakmadıgım radyo istasyonu top40 ı kalmadı bulamıyorum

bide alakasız olcak ama gökhan kılıç-çoktan unuttum, özgür akdemir-kirpiğin kaşına değdiği zaman isimli güzel bi iki türkü varda nerdn indirebilirim lime wire bulmuo bu ikisini??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbaba06 -- 10 Eylül 2009; 6:26:21 >

• uppp
  • yahu bir kişinin bile mi fikri yok ya yardımmm
  • biz de illa intihar etcem , çok tatlı kıza bakın ya da şu videoya bakın tam kopmalık yada en güzel bilmem ne resmi gibi konular açsak mesajlar havada uçuşur buna 50 kişi bakmış bir kişi bile şuraya bak bulursun diyememiş yahu ne diyim bu kadarmı yardımseverliğiniz hadi şarkıyı bilmiosunuz bari diğer dediğim türküleri nerdn indirebilirim onu desydiniz o da yok ne diyim
  • Dj Yankovski - Foule Sentimentale
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Dj Yankovski - Foule Sentimentale

usta yok bu değil de yine de sağol tek umursayan sen oldun
  • git satın al ne indirmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

git satın al ne indirmesi

şarkı çok yeni sayılmaz nerden satın alıyım gece gece bunu yazmak içinmi girdin konuya töbe yarabbim ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.