Şimdi Ara

Şarkıyı hatırlayana çokonat alcam!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler, küçükken dinlediğim bi şarkı vardı ama ismini bir türlü hatırlayamadım. Klibini anlatıyorum bileniniz varsa yazın kurban olayım. Klip şöyle;

Videoya eski model bir arabanın gürültüsüyle giriyoruz. Zaten şarkı eski ve tarzı rap. İki tane zenci herif söylüyor. Şarkı ilerledikçe müthiş bi yağmur yağmaya başlıyor. Evin çatısında damla damla su akıyor altına kova falan koyuyolar. Bir de şey var; klipte bir sürü kedi köpek var ve ritimle beraber kafa sallıyorlar.

Bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: elgin9611

Gençler, küçükken dinlediğim bi şarkı vardı ama ismini bir türlü hatırlayamadım. Klibini anlatıyorum bileniniz varsa yazın kurban olayım. Klip şöyle;

Videoya eski model bir arabanın gürültüsüyle giriyoruz. Zaten şarkı eski ve tarzı rap. İki tane zenci herif söylüyor. Şarkı ilerledikçe müthiş bi yağmur yağmaya başlıyor. Evin çatısında damla damla su akıyor altına kova falan koyuyolar. Bir de şey var; klipte bir sürü kedi köpek var ve ritimle beraber kafa sallıyorlar.

Bekliyorum..

Buyur hocam :OutKast - Ms. Jackson:https://youtu.be/MYxAiK6VnXw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim, şuan nasıl duygular içinde olduğumu bilemezsin. Adamın dibisin. Çok saol. YOLLAYACAM ÇOKONATI ADRES VER
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgin9611

Kardeşim benim, şuan nasıl duygular içinde olduğumu bilemezsin. Adamın dibisin. Çok saol. YOLLAYACAM ÇOKONATI ADRES VER

Yemis kadar oldum Rica ederim hocam iyi dinlemeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adını unuttuğum müzik
    5 yıl önce açıldı
    Bi film vardı ismini unuttum
    9 yıl önce açıldı
    Şu şarkıyı arıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.