Arkadaslar yaklaşık 60 bin ytl peşin param varve bu ise yatırmayı düsünüyorum ama bakkal tarzı diil süt yumurta yourt kasar sucuk salam vs gibi ciroları ne kadardır ortalama ? bu isi yapan varmı riski nedir yardımcı olursanız sevniirim
Akbel veya Torun oğlu süt mamüllerini duymussundur KONYA EREĞİLİDE BUNLARLA BAYİ STATÜSÜNDE anlaş fazla bir para tutmaz sadece buzdolabı ve dükkan dekoruna para verirsin büyük bir levha yatır konya eregli akbel peynirleri yada divle obruk deri tulum eyniri adında inan cok iş yaparsın istersen şimdi git bir alışveriş merkezine akbel ,yada torun ogu aa divle peynırı ıste kesın bulursun ve tadına ba ondan sonra karar verırsın ;)
valla araştırıyorum arkadaslarım var bu tarz ama bide forumda sormak faydalı olur kazançlarını karlarını hocam
quote:
Orjinalden alıntı: sonerce1
Arkadaslar yaklaşık 60 bin ytl peşin param varve bu ise yatırmayı düsünüyorum ama bakkal tarzı diil süt yumurta yourt kasar sucuk salam vs gibi ciroları ne kadardır ortalama ? bu isi yapan varmı riski nedir yardımcı olursanız sevniirim
şerefsizim benimde aklıma gelmişti :)).. neyse bende böyle bir işyeri açmayı düşünüyorum .. tekel ve şarküteri ürünleri satıcam ayrıca meze falanda olucak 4-5 çeşit .. bende çok araştırdım sağlıklı bir bilgi elde edemedim ...inşallah burada yardımcı olurlar
valla bu riski almazsam böyle koun gibi yaşicam yardımm :)
süper marketlerin yanında bu iş artık çok zor. babamdan biliyorum