Şimdi Ara

SARP-AYHAN-AYKUT SHOW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş siz hangi gözlerle maçı izliyorsunuz anlamadım ben. Sarp 2 maçtır takımın ayakta kalan, koşan mücadele eden tek ismi. Barış ve ayhanın arasından yüz kere sarpı tercih ederim ben.Ha gs için yeterlimi orası tartışılır ama canını dişine takan bir iki adamdan birtanesi. (Bu maçtada fena oynamadı bana göre)
  • @Rebellious22
    Kesinlikle sana katılıyorum,Sarp'tan ne bekleniyor ki herkesi çalıma dizip gol atmasını mı?Adam canla başla mücadele ediyor,hataları var mı?Tabiki de ama mücadelesi ve hırsı taktir edilmeli bence...
  • Bencede sarp cok calisiyor ama mal var mi diye sorarsaniz mal ogku mal aykut bir insan bu kadar mal olabilir
  • ayhan aykut bu takımdan gitsin yeter artık
  • İlk 11 deki bütün oyuncular olduğu sürece böyle olacak,herkes sayıyor birilerine,demek ki bu takımın elle tutulur hiçbir yeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Bırakın onu bunu ya Rijkaard efendiye ne demeli,böyle kabız bir futbol ben son 10 yıldır hatırlamıyorum.Beyefendi bide Batdal ı çıkarıp Baros u alarak oyuna müdahale etti sözde...Yeter artık Rijkaard

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

SERDAR ÖZKAN ?????????????

Beyin nakli ile Kewell dan biraz beyin eklenirse iyi oyuncu olur. Bunun dışında MÜMKÜN DEĞİL...
  • Mustafa Sarp ın da adı çıkmış, 2 maçtır bitik orta sahada en diri adamdı, dikkat edilirse teknik demiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirac-x

quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Bırakın onu bunu ya Rijkaard efendiye ne demeli,böyle kabız bir futbol ben son 10 yıldır hatırlamıyorum.Beyefendi bide Batdal ı çıkarıp Baros u alarak oyuna müdahale etti sözde...Yeter artık Rijkaard

:)
  • mustafa sarp ortasahan en iyilerinden ayhan eski günlerini bulursa cok güzel olcak

diğer isim için ise aykut seni o kaleye yakıstıranların
  • aykut-ali turan-(şu haliyle) balta-ayhan bu takıma fazla beyler.. intere gönderelim bunları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.