orjinal garantili aldıgım 6600 ımın bataryası 2 gün gidiyordu bu bataryayı alıp 6100 taktıp yine 2 günden fazla ggitmedi garip değil mi
motorola C115 modelini de Philips 650 Xenium modelini de inceledim.
Philips 650 Xenium daha cazip geldi fakat motorola C115 de fiyat bakımından cazip.
quote:
Orjinalden alıntı: mert25
Telefon satan bir arkadaşa 6310i yi sordum nasıl diye. O bayan telefonu dedi. Kafam iyice karıştı, bayan telefonu da nasıl oluyor ki?
adam cok cok iyi yazmis yani bariz erkek telefonudur 6310i is adamlari kullanir hicbir kadinin elinde gormedim
PHİLİPS XENİUM
quote:
Orjinalden alıntı: PolatA
quote:
Orjinalden alıntı: mert25
Telefon satan bir arkadaşa 6310i yi sordum nasıl diye. O bayan telefonu dedi. Kafam iyice karıştı, bayan telefonu da nasıl oluyor ki?
adam cok cok iyi yazmis yani bariz erkek telefonudur 6310i is adamlari kullanir hicbir kadinin elinde gormedim
Hem de kesinlikle erkek telefonudur. Ben kadınlarda da gördüm. Mesela eskiden 6110'u da kadınlar çok kullanıyordu. Ama erkeksi bir hava veriyordu kullanan bayana. 6310i de öyle bir hava veriyor. Mesela iri yarı bir erkeğin eline Panasonic in GD55 mi ne bir telefonu var ya ufacık, onu alıp versen, at kulağına konmuş kelebek gibi durur. Ama 6310i eline yakışır.
philips şarj konusunda iddalı deniyor...
ama 6310i gerçekten 1 haftaya yakın gidiyordu....!!!!
renkli alacaksan arkadaşlarımın kullandığı ve onların ağızlarından
siemens s65 4-5 gün sony ericsson k700i 3-4 gün nokia 6230 2-3 gün işletim sistemlileri yazmaya gerek yok çünkü kassan 2 günü geçiremezsin....
Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve yardımlarınızdan dolayı gönülden teşekkür ediyorum.
eski pille çalisan telefondan al pil bittkçe yenisini koy
6310 ama yedek pili olan her telefon fazla gider
motorola c116 mı c166 mı tam hatılamadım 99 milyonluk biş ivar ya
tasarruf ekran koruyucusunu seçerseniz sl65
gd55
Philips Xenium 15 gün kadar gidiormu$ sonra da 6310i sanırım...
Epey araştırmadan sonra sadece telefon almak için Philips 650 Xenium da karar kıldım.
Umarım sonradan pişman olmam. Yardımı dokunan herkese teşekkürler.
nokia 3220 enaz 3 gun gidiyor ve cok konusan birisiyim telefonla!
1110
hiç kullanmadım ama heralde 6310 ve 6310i olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: VXR
philips şarj konusunda iddalı deniyor...
ama 6310i gerçekten 1 haftaya yakın gidiyordu....!!!!
renkli alacaksan arkadaşlarımın kullandığı ve onların ağızlarından
siemens s65 4-5 gün sony ericsson k700i 3-4 gün nokia 6230 2-3 gün işletim sistemlileri yazmaya gerek yok çünkü kassan 2 günü geçiremezsin....
S65'in pilini 36 saatten fazla dayandıran adam gormedim ben...