Şimdi Ara

Şase Noyu Silmişler Aldık mı Başımıza İş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah tepenizden baksın... Sinir minir kalmadı..
  • Bende değiştirdim ön camı benimde gitti ama Vize de Hiçbi sorun olmadı kusursuz geçtim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: tengrislave

Şasi no hafif kusur niye büyütüyorsun ?

hafif kusursa hafif tartak yeter...

• ona bakmazlar direk şasenin üzerine yazılı olana bakarlar
  • Sen yinede kazığa oturtsaydın camcıyı
  • quote:

quote:

bu çok iyiydi
  • Yorumlar süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Hocam abartma bence, şimdi dövücem diye gidersin silinen şase noyu suratına kazırlar vallaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Bugün araca ön cam taktırdım. Sivrizekalılar şase no yazan yerin içine etmişler camın sağ alt köşesindeki açıklıktan gözüken. Aracın gelecek hafta muayenesi var. Başıma iş aldım mı? Gidip camı takanın ağzını yüzünü kırayım mı yoksa sorun olmaz mı? Araç megane 2 HB

şiişşşt yavaş ol bakalm koç hayrola döveyimmi ayakları falan ? arabanda meganmş zaten ben olsam camı değiştrdklerine dua ederdm...
  • Boşuna kimsenin ağzını burnunu kırmaya uğraşma..o şase no'sunun amacı araç servise girdiğinde en kolay şekilde sisteme okutmak..Aracının kaputunun altında zaten şase ve motor no'ları yazmakta..
  • Kaba kuvvete hiçbir zaman gerek yok başka yerlerde de yazar şase ve motor no ama sen yine de düş peşine
  • quote:

quote:

• Camdaki şasi numarası kolaylık olsun diye oraya yazılmış. Esas şasi numarası, adı üzerinde, darphane damgası gibi soğuk puntolarla, aslında artık LASER ile şasiye kazılmıştır, hem de şalamoyla sökülemeyecek bir yere, meselâ amortisör kulesine veya alev duvarına. FIAT Grande Punto'da, çok ilginç, yolcu koltuğunun önündeki zemin halısının üzerinde duran plastik bir kapağın altındaydı.

Canını sıkmaya gerek yok. Ayrıca başka (gizli) yerlerde de şasi numarası kazılmıştır ve yazılmıştır.
  • Beraber dövelim panpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla dömeye git bence git ki o ön camı çıkartıp şaşi nonu daha iyi görünecek bir yere taksınlar
  • Camını taktığımıza dua et Niye reklam ediyosun bizi herkese! Zaten verdiğin parayla karnımızı zor doyurduk. Gel dövmeye sopayı hazırladım ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesmuru -- 9 Ağustos 2011; 0:47:54 >

• Yok arkadaşlar,gerek yok,şimdi ben burdan o camcıyı bi banlarım aklı başına gelir...

Şaka bi tarafa o camcı hakketmiş tartaklanmayı,bu kadarda olmaz artık...

Muayenede problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yaşarsanız toplanır hep beraber camcıyı dövmeye gideriz...
  • quote:

Hocam abartma bence, şimdi dövücem diye gidersin silinen şase noyu suratına kazırlar vallaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: R+

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.