Bugün aracı görmeye gittim. Dün dışarıya parketmişler; etrafta dolanan insanlar varken "bu araç benim" diye iç geçirmek çok güzel bir duyguymuş. Aracı dışarıdan ve içeriden inceledim; heyecanlanmamak mümkün değil. Almaya karar verdiğimi söyleyip ne zaman teslim alabileceğimi sordum, 3-4 gün içinde alabileceğimi söylediler. Gerekli işlemleri başlattık ve arabayı yan taraftaki otoparklarına çektirdik. Sonradan resim çekme imkanım oldu; buraya da koyayım:
Selamlar, Bir kaç husus hakkında size bilgi vereyim siz senaryonuzu kurun.... Araçlar İzmit Köseköy'de PDI denilen bayi sevki öncesi kontrolden geçirilir. Bu aracın PDI belgesini isteyin,şasi yani VIN numarası muhakkak vardır,tarihide görün bu belgede.... Bayraktar'ın gelmemiş aracı fatura etme lüksü yoktur,bu sabittir,değiştirilemez,anlaşmaya tabi değildir zira şasi ve motor numarası sıfır araçlarda distributor tarafından ithalat belgesi ile beraber bayiiye sevk edilmek zorundadır..... İthalat belgesini,GEFCO'nun (GEFCO Citroen'i trailer ile taşıyan bayi dağıtımı yapan firmadır) aracı sevk ettiği taşıma irsaliyesinin kopyasını isteyin.... Aracın imalat tarihini VIN numarasından tespit etmeniz mumkun,Planete Citroen adlı websitesinden erişebilirsiniz. Bayilere,özelliklede Citroen ve Peugeot bayilerindeki bilgisiz,amatör ve tek amacı sadece fatura kesip komisyon almak derdinde olan şahıslara itibar etmeyin.
Bunlar bir kaç husus, yeterli olmaz ise bana PM atın.
Merhaba Awacs,
Bilgiler için teşekkür ederim. Şasi/motor numarasını artık biliyorum ve araç bir kaç güne bana teslim edilecek gibi görünüyor. Söylediğiniz bilgileri hala almalı mıyım sizce? Yani bu denli piyasaya yeni girmiş, zor bolunan, sıfır bir araçta bit yeniği olabilir mi? Söylediğiniz belgeler bana neyi kanıtlar? Ne zaman Türkiye'ye girdiğini öğrenmiş olurum sanırım yalnızca?
quote:
Orijinalden alıntı: T-u-N-i-X Merhaba Awacs,
Bilgiler için teşekkür ederim. Şasi/motor numarasını artık biliyorum ve araç bir kaç güne bana teslim edilecek gibi görünüyor. Söylediğiniz bilgileri hala almalı mıyım sizce? Yani bu denli piyasaya yeni girmiş, zor bolunan, sıfır bir araçta bit yeniği olabilir mi? Söylediğiniz belgeler bana neyi kanıtlar? Ne zaman Türkiye'ye girdiğini öğrenmiş olurum sanırım yalnızca?
Selamlar, Evet size ne zaman giriş yaptığını kanıtlar,ama zaten almışsınız,gule gule binin keyfini çıkarın derim.... Ben olsam yinede bu evrakları isterdim,o da ayrı konu :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme