Bildirim
Şasi Yamukluğu Nasıl Anlaşılır? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2011 honda civic arac duzeltme imkanı varmis 70 tl ile 300 tl arasi saseye hasara gore duzeltiliyor arac kuzenimin suan icin duzeltmeyi dusumuyor ilerde dedi
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
-
Tramer kaydı sigorta işin içine girince işlenir.
Kaskosuz araçla sabit yere çarptınız (duvar vs.), takla attınız araba pert hale geldi, götürüp sanayide yaptırdınız tramere işlemez.
Ağır vasıtaya çarptınız, karşıda hasar oluşmadı, sizde kasko yok, cepten yaptırdınız tramere işlemez.
Alkollü, sigortasız, ehliyetsiz vs. biri size çarptı, tutanak tutmayalım hasarı ödeyeyim dedi, gidip yaptırdınız tramere işlemez.
Eğer yetkili serviste yapıldı ise servis kaydı olur, dışarıda yaptırıldıysa o kayıtta olmaz.
Bu arada illa en kötüsünü düşünmeyin, eskiden park etmemek için beton mantarlar vardı, o tarz birşeye çarpıp hafif yamultmuşta olabilir. Ben karda kayıp kaldırıma lastiğin yanıyla vurmuştum, dıştan hiçbir sorun yokken rot grubunda parçalar değişti araç düz gitmediği için. -
Biraz hızlı (5-10 km) şekilde kaldırıma yaslansa teker geri gidiyor. Şaseciler çekebiliyor, aynısı başıma geldi, düzelttirdim. -
Bu işlem yakın zamanda mı oldu? Ne kadar ödediniz vede rakamlar böyle-2.54 müydü? Bu kötü bir rakam mı onu bulamadım nette.quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Biraz hızlı (5-10 km) şekilde kaldırıma yaslansa teker geri gidiyor. Şaseciler çekebiliyor, aynısı başıma geldi, düzelttirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç sola çekmesi gerekli dedi hiç farketmedim şimdiye kadar. Otobanda 100 üzeri giderken direksiyonu bırakıp deneyeyim bi. -2.54 rakamı da çok mu kötü onuda bilmiyorum nette bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54
Tramer kaydı sigorta işin içine girince işlenir.
Kaskosuz araçla sabit yere çarptınız (duvar vs.), takla attınız araba pert hale geldi, götürüp sanayide yaptırdınız tramere işlemez.
Ağır vasıtaya çarptınız, karşıda hasar oluşmadı, sizde kasko yok, cepten yaptırdınız tramere işlemez.
Alkollü, sigortasız, ehliyetsiz vs. biri size çarptı, tutanak tutmayalım hasarı ödeyeyim dedi, gidip yaptırdınız tramere işlemez.
Eğer yetkili serviste yapıldı ise servis kaydı olur, dışarıda yaptırıldıysa o kayıtta olmaz.
Bu arada illa en kötüsünü düşünmeyin, eskiden park etmemek için beton mantarlar vardı, o tarz birşeye çarpıp hafif yamultmuşta olabilir. Ben karda kayıp kaldırıma lastiğin yanıyla vurmuştum, dıştan hiçbir sorun yokken rot grubunda parçalar değişti araç düz gitmediği için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şöyle söyleyeyim, araçta sola toplama isteği olması lazım. Sola doğru daha rahat sağa doğru daha zor (Aşırı bir zorluk değil tabii ama elinizle hissedersiniz) döner, toplarken de ortanın soluna gitmek ister. Kasiste, çukurda falan da hissettirir bu durumu. Uzun yolda da sola çekme yapabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Sagiroda
Bu işlem yakın zamanda mı oldu? Ne kadar ödediniz vede rakamlar böyle-2.54 müydü? Bu kötü bir rakam mı onu bulamadım nette.
Alıntıları Göster
Rakam kötü duruyor ama bu yukarıda saydığım şikayetlerin olması lazım.
Ha aklıma gelmişken, ön tekerleri direksiyon tam düzken bir ölçün. Ya ön tekerin arkası ile çamurluk arasındaki mesafeye bakın ya da bir metre ile, çamurluk çizgisine metrenin ucunu takıp teker göbeğine kadar getirin, tekerin konumunu ölçün. Eğer bu ölçüler düzgünse sorun yok.
-
Sürüşe etkiyi sadece şasi etkilemez camurluga vururken jantada vurmuştur motor beşiği düzgün işlem görmemiştir,Salıncaga vurmuştur ellenmemiştir amortisörü yamultmuştur yani kısacası bu sebelerden bile lastik ileride yada geride olabilir. Arabadan huzursuzsanız bi rot balanscıya götürün şasi içinde yukardan bakıldıgında belli olmuyorsa bir ekspertiz servisine gidip sadece kaportasına baktırın yada bir kaportacıya danışabilirsiniz -
Bilgisayarlı ölçüm yaptıramıyorsanız teleskopik ölçüm cetveliyle çapraz ölçüm yaptırın. Ayar kaçmışsa tespit edersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekerler içten yer ve motor kaputu iki taraf çizgisi farklı olur!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön lastiğin aracın arkasına doğru olan kısmına elini sok. Kaç parmağın giriyorsa aklında tut. Diğer tarafta da aynısını yap. Boşluk aynı değilse sorun vardır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X