Şimdi Ara

Şaşıracaksınız ama 8mb internettimde hız artışı oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

mahsus yapıyorsunuz dimi, bizim gibi 2-4 megabitlilere nispet için..

kardeş sorma ya . 2mbit hızla bağlanıyorum ve bu arkadaşlar konu açıyorlar bakın hızım 16 bakın 24 bakın 8 falan valla içim gidiyor yahu. bizim bölge için herhangi bir çalışma yokmuş sanırım böyle kullanmak zorunda kalıcaz biz ömür boyu

sen dur bunları bir bir tespit edip 128 k ya çektirmezsem banada ... neyse.. şaka bir yana acı ama gerçek ..şehir içini bırakıp şehirler arasına yoğunlaştılar galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: lparkxxx

quote:

quote:

kardeş sorma ya . 2mbit hızla bağlanıyorum ve bu arkadaşlar konu açıyorlar bakın hızım 16 bakın 24 bakın 8 falan valla içim gidiyor yahu. bizim bölge için herhangi bir çalışma yokmuş sanırım böyle kullanmak zorunda kalıcaz biz ömür boyu

Kardeş kusura bakma inan nispet yapmak için açmamıştım konuyu sadece ttnet ten böle bişey beklemiyordum geçici bişeymi acaba diye merak ettiğim için konuyu açtım. Ayrıca bir kendim için istemiyom Allah herkese daha yüksek hızlı internete daha uygun fiyatla kullanabilmeyi nasip etsin şu mübarek ramazan gününde :)

amin kardeş. yok ben bu tür konular açılmasına bişey demedim , sadece içimiz gidiyor yani bu hızları görünce bilin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lparkxxx

quote:

quote:

Kardeş kusura bakma inan nispet yapmak için açmamıştım konuyu sadece ttnet ten böle bişey beklemiyordum geçici bişeymi acaba diye merak ettiğim için konuyu açtım. Ayrıca bir kendim için istemiyom Allah herkese daha yüksek hızlı internete daha uygun fiyatla kullanabilmeyi nasip etsin şu mübarek ramazan gününde :)

amin kardeş. yok ben bu tür konular açılmasına bişey demedim , sadece içimiz gidiyor yani bu hızları görünce bilin

Doğrudur kardeş benim de içim giderdi dediğim gibi Allah herkese nasip etsin :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.