Şimdi Ara

Şaşıracaksınız ama 8mb internettimde hız artışı oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar günlerdir internet gidip geliyordu ve beni deli ediyordu bu güne kadar ttnete lanet okurken bu gün modemin arayüzüne girdiğimde hız 867 / 21961 kbps olmuş normalde tarifem netlimitsiz 8mb kadar bu nasıl oldu anlamadım modemi açıp kapadım hız değişmedi :) geçici birşeymidir acaba eğer kalıcı birşeyse ilk defa ttnete minnet duyacağım tabi altında bir çapanoğlu çıkmassa :)

• kalıcıdır kardeşim.hattın desteklediği demekki bu hızlar.benim evdeki internette 24mbit e çıktı 8 mbit iken.iyi günlerde kullan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

kalıcıdır kardeşim.hattın desteklediği demekki bu hızlar.benim evdeki internette 24mbit e çıktı 8 mbit iken.iyi günlerde kullan :))
    teşekkür ederim erkutamca sevindim şimdi bu olaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lparkxxx

teşekkür ederim erkutamca sevindim şimdi bu olaya :)

Alıntıları Göster
    mahalleye binaya bakın , saha dolabı gelmiş mi yenilenmiş mi, yada binada sitede bir çalışma olmuş mu

fiber çalışması yapılınca ust limiti kaldırıyorlar destekleyen en yuksek hızı veriyorlar

adsl2+ destekli modemle 24mbit tir teorik max
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

mahalleye binaya bakın , saha dolabı gelmiş mi yenilenmiş mi, yada binada sitede bir çalışma olmuş mu

fiber çalışması yapılınca ust limiti kaldırıyorlar destekleyen en yuksek hızı veriyorlar

adsl2+ destekli modemle 24mbit tir teorik max

Alıntıları Göster
    mahallenize FTTC kabini konmuştur. hat değerlerini koyarmısın bi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 10 Ağustos 2012; 17:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

mahallenize FTTC kabini konmuştur. hat değerlerini koyarmısın bi?

Alıntıları Göster
    Bügünde 100 kb/s ile dowland yapıyordum ttnet destek hattına mesaj attım 3 dakka sonra 600 kb/s ile dowland yapmaya başladım ttnet arasıra şaşırtıyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 10 Ağustos 2012; 17:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Bügünde 100 kb/s ile dowland yapıyordum ttnet destek hattına mesaj attım 3 dakka sonra 600 kb/s ile dowland yapmaya başladım ttnet arasıra şaşırtıyor beni

Alıntıları Göster
    dolap konmuşu arkadaşlar ama epey oldu yani 3-4 ay kadar hatta dolap konduktan sonra internet kesilmeleri daha da artmıştı yani bu günek kadar bi faydası olmadı dolap evin hemen arkasında yani bina ile arasında 5-10 metre kadar var faydasını yeni görecez anlaşılan arkadaşlar :)

• quote:

dolap konmuşu arkadaşlar ama epey oldu yani 3-4 ay kadar hatta dolap konduktan sonra internet kesilmeleri daha da artmıştı yani bu günek kadar bi faydası olmadı dolap evin hemen arkasında yani bina ile arasında 5-10 metre kadar var faydasını yeni görecez anlaşılan arkadaşlar :)

Alıntıları Göster
    speedtest ss koyarmısın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sculpneo

speedtest ss koyarmısın lütfen

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lparkxxx -- 10 Ağustos 2012; 18:21:17 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    her nekadar 22 mbit de yazsa modemde, 16 yı geçemiyeceğini biliyodum.
    nedeni ise modemde görünen değer seninle saha dolabı arasındaki hızı göstreriyor aslında, ondan sonra internete çıkıyosun ve adslde 16 dan yükseğe izin vermiyormuş diye anlatmıştı ttnet görevlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 10 Ağustos 2012; 18:31:06 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bir beni geçirmediler şu fibere

• quote:

her nekadar 22 mbit de yazsa modemde, 16 yı geçemiyeceğini biliyodum.
    nedeni ise modemde görünen değer seninle saha dolabı arasındaki hızı göstreriyor aslında, ondan sonra internete çıkıyosun ve adslde 16 dan yükseğe izin vermiyormuş diye anlatmıştı ttnet görevlisi

Alıntıları Göster
    8 megabit hızınız var 24 nasil aliyonuz. Hadi onu geçtim bende niye yhok

• quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

8 megabit hızınız var 24 nasil aliyonuz. Hadi onu geçtim bende niye yhok

Alıntıları Göster
    adslde 16 mbitden dan fazla alan oldğunu sanmıyorum, 8 yerine 16 alıyor arkadaş şanslı azınlıkdan biri

• quote:

adslde 16 mbitden dan fazla alan oldğunu sanmıyorum, 8 yerine 16 alıyor arkadaş şanslı azınlıkdan biri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalinden alıntı: sculpneo

yok ya adsl deyken alıyordum ben 20 falan. Vdsle geçti gerçi sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc1905 -- 10 Ağustos 2012; 18:50:37 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    bana da aynısı oldu 8 mbit tarifem var ama yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir 20-22mbit arası hız alıyorum. torrentte maksimum 2,4mb download gördüm. dsmart net kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

bana da aynısı oldu 8 mbit tarifem var ama yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir 20-22mbit arası hız alıyorum. torrentte maksimum 2,4mb download gördüm. dsmart net kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Bu Airties modemlerde bir mallık var. Eniştemdeki RT-205'de G.DMT olarak da bağlasam (8192'yi geçemez) ADSL 2+'da bağlasam hep 14-15 MBİT'lik bir bağlantı hızı gösteriyor. Açık bug. Tabi hız testi paketindeki hız olan 8 mbit civarı. Sonuçta Airties'la yola çıkılmaz, anlamsız değerler veriyor. Senkronizasyon hızı paketin izin verdiğinin üzerine çıkamaz, 8 veya 16 mbit neyse, ne hikmetse bu Airties'lar (bazıları) ulaşılabilir hızı normal bağlantı hızı olarak gösteriyor tespitlerime göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bu Airties modemlerde bir mallık var. Eniştemdeki RT-205'de G.DMT olarak da bağlasam (8192'yi geçemez) ADSL 2+'da bağlasam hep 14-15 MBİT'lik bir bağlantı hızı gösteriyor. Açık bug. Tabi hız testi paketindeki hız olan 8 mbit civarı. Sonuçta Airties'la yola çıkılmaz, anlamsız değerler veriyor. Senkronizasyon hızı paketin izin verdiğinin üzerine çıkamaz, 8 veya 16 mbit neyse, ne hikmetse bu Airties'lar (bazıları) ulaşılabilir hızı normal bağlantı hızı olarak gösteriyor tespitlerime göre.

Alıntıları Göster
    ilk kez böle bişey oldu bende anlamadım ama iyi oldu valla hız artışı nazar değmez inşallah çünkü bundan önce çok problem yaşamıştım hız düşüklüğünden kopmalardan ilk kez ttnet iyi bişey yaptı benim için :)

• quote:

ilk kez böle bişey oldu bende anlamadım ama iyi oldu valla hız artışı nazar değmez inşallah çünkü bundan önce çok problem yaşamıştım hız düşüklüğünden kopmalardan ilk kez ttnet iyi bişey yaptı benim için :)

Alıntıları Göster
    mahsus yapıyorsunuz dimi, bizim gibi 2-4 megabitlilere nispet için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

kardeş sorma ya . 2mbit hızla bağlanıyorum ve bu arkadaşlar konu açıyorlar bakın hızım 16 bakın 24 bakın 8 falan valla içim gidiyor yahu. bizim bölge için herhangi bir çalışma yokmuş sanırım böyle kullanmak zorunda kalıcaz biz ömür boyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

kardeş sorma ya . 2mbit hızla bağlanıyorum ve bu arkadaşlar konu açıyorlar bakın hızım 16 bakın 24 bakın 8 falan valla içim gidiyor yahu. bizim bölge için herhangi bir çalışma yokmuş sanırım böyle kullanmak zorunda kalıcaz biz ömür boyu

Kardeş kusura bakma inan nispet yapmak için açmamıştım konuyu sadece ttnet ten böle bişey beklemiyordum geçici bişeymi acaba diye merak ettiğim için konuyu açtım. Ayrıca bir kendim için istemiyom Allah herkese daha yüksek hızlı internete daha uygun fiyatla kullanabilmeyi nasip etsin şu mübarek ramazan gününde :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.