Şimdi Ara

SAT / 3 Adet Kasa ( ATX - ITX )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SAT / 3 Adet Kasa ( ATX - ITX )

Herkese iyi forumlar.. Farklı bir kasa ihtiyacım olduğundan , fazlalık durumdaki 2 adet kasam satılıktır. Detaylar aşağıda olup , zaten ilanda yazılı olan hususlar için pm atılmaması rica olunur.

1 -- GAMEPOWER HORIZON ATX KASA - 2,600 TL

LGA 1151 sistem toplama amacıyla birkaç gün önce alındı ( 2. el olarak alındı ancak üzerindeki tozlar haricinde kullanılmamış denilebilir.) Ancak 360mm desteğinin olmaması sebebiyle , kasanın üst kısmına 2 adet 140mm Corsair siyah fan da ilave ederek satışa koyma kararı aldım. Kasa bu haliyle ( ön kısmının mesh yapıda olmasından mütevellit ) gayet güzel bir hava akışına sahip olmuş oldu.

-- Kasa , söylenildiği üzere ikinci el olmasına rağmen neredeyse kullanılmamıştır. ( Fanların içerisinde bir miktar toz gördüm , hava tutar temizlerim )

-- Kasanın yan paneli temperli camdır , pleksi değildir.

-- Genel malzeme kalitesi , fiyatına değer seviyededir , dandik sac kasalardan olduğu söylenemez.

-- PCIE yuvalarının kapakları kaynaklıdır ( sök at şeklinde ) ancak hiçbiri açılmamıştır. Sanırım 6 adet olan bu kapakların yerine , tekrar takılabilir kapaklardan temin edip kasa ile birlikte verebilirim.

-- Kasanın kutusu yoktur , şehir dışı alacak olanlar paketleme sürecini de hesaba katarsak 2-3 gün beklemek durumunda kalabilirler. Son derece itinalı şekilde paketler yollarım.

-- Kasa üzerinde 4 adet rgb fan , fan/led kontrolcü ve kumanda bulunmakta. Fanların ; ışık miktarını arttırıp azaltabilir , renk döngüsünü rainbow veya değişik modlar şeklinde ya da tek renk olacak şekilde ayarlamanız mümkün. ( Geniş bir mod seçeneği mevcut ).

2 -- CUSTOM ITX KASA 3,750 TL

-- Kasa , yine bu forumdan bir arkadaştan alındı ancak bir türlü kullanmak nasip olmadı diyelim.

-- Sıvı soğutmalı bir ITX projesi yapma niyetindeydim ancak maliyetler saçmaladığından dolayı vazgeçtim denebilir.

-- Kasa 2.4mm kalınlıkta sacdan imal edilmiştir ( Normal kasaların en fazla 0,8mm olduğunu hesap ederek ağırlığı hakkında fikir edinebilirsiniz )

-- Kasa yanında mekanik klavye tuşu şeklinde açma kapama butonu ve diğer aparatlar da verilecektir.

-- Yine bu kasanın da kutusu vs bulunmamakta olup , 5mm tahta levhalardan kutu yaparak yollayabilirim. )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 -- FRACTAL DESIGN DEFINE C MID TOWER 2,500 TL

-- Kasa , yine bu forumdan bir arkadaştan alındı ve sanırım 1 sene kadar kullandım.

-- Atx , Matx ve itx desteği ile beraber 7 adet fan takabilme kapasitesine sahiptir.

-- Kasa esasen sessizlik temasıyla dizayn edilmiş , içinde yalıtım malzemesi kullanılarak üretilmiştir.

-- Kutusu köpükleri ve aparatları eksiksizdir , mağazadan aldığınız gibi düşünebilirsiniz.

-- Kasa içerisinde 2 adet ( önde ) fan ile gelmekte , bir adet de aynı renklerde egsoz fan ekledim.

-- Kasanın yapımında , standart kasalardan daha kalın malzeme tercih edilmiş ve bu da ağırlığa yansımıştır. Boş ağırlığı 7.2 kg dir. ( Corsair 4000D kasa 7.8 kg dir , karşılaştırma için )

-- Kasada çalışmayan aksam yoktur. Şehir dışına kargo yapılabilir ancak , kargo ücreti manasız olacağından İSTANBUL Bayrampaşa / Zeytinburnu civarından elden teslim tercih sebebidir.

-- Kasa ile beraber, kasanın üst kısmında kullanılan silent cover da verilecektir ( Son fotoğraftaki örnek )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8850 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.