Şimdi Ara

[SAT/ANK] [İNDİRİM] ASUS Strix R9380 256bit 4GB GDDR5 Dx12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SAT/ANK] [İNDİRİM] ASUS Strix R9380 256bit 4GB GDDR5 Dx12
    Merhaba,
    Ekran kartımı değiştirmemden dolayı mevcut ekran kartımı satıyorum.

Eğer amacınız 1080p oyun oynamak ise güncel bir sistem ile sabit 60fps'yi yakalamak konusunda hiç bir sorun yaşamayacağınız tam bir fiyat / performans kartıdır.

Kartımın takılı olduğu ilk çıkan i5'lerden olan i5-2400 işlemcili PC'de bile BattleField V oyununda yüksek kalitede 50-60 fps alabiliyorum, Call of Duty Modern Warfare oyununda da yaklaşık değerler alınyorum. maalesef cpu bottleneck'i nedeniyle ekran kartının maksimum performansını modern oyunlarda test edemedim.

Kart ayrıca STRIX serisi olması nedeniyle çok sessizdir, ekran kartı fanları gerekmedikçe devreye girmezler.

TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM
    Ankara dışı alımlarda kargo alıcıya aittir ve önceden ödemeyi yapması gerekmektdir.
    Ankara içi elden teslim edebilirim.
    Satılan ürün kesinlikle geri alınmayacaktır. Ürün çalışıyor, bugüne kadar satış yaptığım kişilere beni sorabilirsiniz ben sattığım ürünün arkasındayım.

Kartta kasinlikle herhangi bir overclocking işlemi yapılmamıştır, tertemiz ve tamamen sorunsuzdur.
    [SAT/ANK] [İNDİRİM] ASUS Strix R9380 256bit 4GB GDDR5 Dx12[SAT/ANK] [İNDİRİM] ASUS Strix R9380 256bit 4GB GDDR5 Dx12[SAT/ANK] [İNDİRİM] ASUS Strix R9380 256bit 4GB GDDR5 Dx12
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 4k filmleri seyredebilirmiyiz.
  • r9 280x satıyorum fiyat 700 lira alıcılar mesaj atabilir.
  • Smrt_Sistem kullanıcısına yanıt
    evet çok rahat izlersiniz.
  • iamgireyziboi kullanıcısına yanıt
    arkadaşım satıyorsan git kendi ilanını aç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.