Şimdi Ara

Satılık Xeon cpu + soğutma bloğu + 4x4gb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Xeon cpu + soğutma bloğu + 4x4gb ram

Herkese Merhaba,

Elimde eski sistemimden kalma resimde gözüken parçalar bulunmaktadır.

Anakart konusunda emin değilim (o yüzden bir değer yazmıyorum, çalışmayabilir ama komple alana hediye edebilirim.) zira kasamdaki bir usb kablosunun problem çıkarması nedeni ile çalışmayınca hemen gidip yeni bir sistem topladım, yeni sistemi topladıktan sonra da yeni anakart açılış ekranında usb bağlantısında problem var dediği için oradaki hatadan dolayı çalışmadığını öğrendim (sistem kendisini korumaya almış). Açıkçası devamında artık yeni sistemi topladığım için tekrar takıp deneme ihtiyacı görmedim.

Parçalar:

Anakart: Gigabyte Z68X UD3-B3 (Aynası mevcut)

Intel XEON 1230 (i7 3770'in xeon versiyonu olarak geçer) - 1100 TL

Cpu soğutma bloğu - 300TL

2x 4Gb Corsair DDR3 Vengenance 1600mhz RAM - Tanesi 250 TL

2x 4Gb Kingston DDR3 1333Mhz RAM - Tanesi 200 TL

Sistem çok iyi soğutmalı bir kasa içerisinde yalnızca oyun amaçlı kullanıldı. cpu sıcaklığının 45 dereceyi geçtiği bile enderdir. (cpu bloğu üzerinde 2x 12cm fan bulunuyordu)

Parçaları tek tek aldığınızda 2300TL gibi bir fiyat çıkıyor.

Tamanını alana 2000 Tl 'ye verebilirim. Anakarttan bir ücret talep etmiyorum, fakat çalışırsa o da sizin karınız olur.

Ankara içi elden teslim edebilirim, (hatta imkanınız varsa kendi sisteminizde deneyebilirsiniz)

Şehir dışından almak isteyen kişiler için ise risk kendilerine aittir, ödemeyi önden gönderirler, ben sistemi de kargolarım. kargoyla satışlarda kesinlikle iade kabul etmiyorum. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.