Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SAT/TAK) AWP Asiimov [FT] 2015 Katowice Holo Çıkartmalı Satın Al 27 Aralık 2020 11:51 1 1 (SAT/TAK) AWP Asiimov [FT] 2015 Katowice Holo Çıkartmalı AWP Asiimov FT skinim satılıktır veya takaslıktır. Takas yalnızca kapalı kutu Kulaküstü kulaklık ile yapılabilir.Skinin Özellikleri:0.27 Float (FT için default gibi gözükebilir ama asiimovlar için bu float bir tık nadirdir)Nametagı vardır: ''AWP | AssiMove''Üzerindeki stickerler:Fnatic (Holo) | Katowice 2015Titan | Katowice 2015 LambdaÖzellikleri bu şekildedir fiyat 650TL olarak belirlenmiştir. Stickerlerin güncel değeri 1150TL'yi aşmaktadır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Karambit Lore FT 860 USD Bugünlük fiyat acil [CS:GO] Skeleton Knife Boreal Forest WW ucuza bırakıyorum DDR3 Sistem [ALINIK] XBOX ONE S veya Fat kasa
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Karambit Lore FT 860 USD Bugünlük fiyat acil [CS:GO] Skeleton Knife Boreal Forest WW ucuza bırakıyorum DDR3 Sistem [ALINIK] XBOX ONE S veya Fat kasa
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Karambit Lore FT 860 USD Bugünlük fiyat acil [CS:GO] Skeleton Knife Boreal Forest WW ucuza bırakıyorum DDR3 Sistem [ALINIK] XBOX ONE S veya Fat kasa
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Karambit Lore FT 860 USD Bugünlük fiyat acil [CS:GO] Skeleton Knife Boreal Forest WW ucuza bırakıyorum DDR3 Sistem [ALINIK] XBOX ONE S veya Fat kasa
Arkadaşlar item satıldı elimde çok sayıda item var bıçak eldiven skin vb. yakın zamanda ekleyeceğim ilanlara ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Karambit Lore FT 860 USD Bugünlük fiyat acil [CS:GO] Skeleton Knife Boreal Forest WW ucuza bırakıyorum DDR3 Sistem [ALINIK] XBOX ONE S veya Fat kasa