Şimdi Ara

SAT/TAK ZYXEL P-660HN & Airties RT205 & P600 & UyduNet Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VDSL 2 ye geçtiğim için boşa çıkmıştır. Yoksa Çok memnun kaldığım bir modemdi. Faturasını bulabilirm istenilirse ama garantisi bitmiştir. Kutusu mevcut içeriğinide ayarlayabilirim.

Wifi'yi aç/kapa butonu mevcut. ayrıca ayarlardanda saatlik program yapılabiliroyr.
    Ortak kullanılan internetler için özellikle kullanıcılara interneti istediğiniz oranlarda payalaştırabiliyorsunuz.
    Fiyat : 90 TL Kargo alıcıya aittir. PTT kargo ile uygun gönderilebilir.

Diğer özellikleri

300Mbps Ethernet Modem
    Gecikmesiz çevrimiçi oyun deneyimi

Zyxel P-660HN-F1Z modem, bir grup kullanıcının sorunsuz ağ bağlantılarından faydalanmasını sağlayabilmeleri için oyun tutkunlarına dost QoS ayarları barındırır. Tek bir tıkla ayar etkinleştirilerek kullanıcıların, trafik sıkışması endişesi olmadan İnternet üzerinden çevrimiçi oyun için yüksek ADSL iletimi hızının tadını çıkarmalarını sağlayabilir.
    Şık, kullanıcı dostu GUI

Şık İnternet tabanlı kullanıcı arayüzü Zyxel P-660HN-F1Z'nin kurulumunu ve yönetimini kullanıcılar için son derece kolay hale getirir. Sezgisel internet arayüzü ve kullanıcı dostu konfigürasyon adımları kullanıcılara ferahlık hissi verecektir.

Teknik Özellikler

Data Hızı (Maksimum) 300 Mbps
    Mimari RJ45
    Harici konnektör 4 x RJ-45, 300 Mb Kablosuz, 2x2 dBi anten
    Güvenlik İçerik filtreleme, IP & Generic Paket filtreleme, WPA(Wi-Fi Protected Access),WPA2,WEP, Mac adres filtreleme
    Firewall SPI firewall, DoS, DDoS Önleme, Gerçek zamanlı atak uyarısı
    Router IEEE 802.1d, TCP, UDP, ICMP, ARP IP routing, IP Multicast IGMP v1/v2
    Açıklama Web tabanlı yönetim, Telnet desteği, SNMP desteği

------------------------------------------------------------------------------o-------------------------------------------------------------------------------------------

2-) Airties RT 205
    Sağlam çalışır durumdayken kaldırmıştım. Kutusu mevcut değil. Şuan test etme şansım yok en son bir kaç yıl önce sağlam bir şekilde kaldırmıştım.

Fiyat : 20 TL

------------------------------------------------------------------------------o-------------------------------------------------------------------------------------------

3-) Zyxel P600
    Dükkanda kullandığım eski modemimdi VDSL den dolayı kaldırdım. Duruyor kenarda kutusu mevcut değil. Test etme şansım yok son durumunu bilmiyorum.

Fiyat : 15 TL

4-) Uydunet Motorola 3496B
    Zamanında kablo net kullandığımdan kalma modemdir. Adaptorunu bulamadım. Parça niyetine yada işine yarayan olursa diye koydum.

Fiyat : 10 TL

Hepsini birlikte alana fiyat : 120 TL Kargoda benden ( Bu kadar modem kimin işine yarar bilmiyorum ama yazayım dedim)

Taşındıktan sonra elime gelen fazla ürünleri satışa koydum. Fiyatları sembolik tuttum işine yarayanlar faydalansın...

VDSL+2 Uyumlu TTNET olmayan modemlerle ve xbox 360 gamepadlerle takas olur sadece. TTNET'in verdiği modemleri teklif etmeyin lütfen...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baho8282 -- 1 Haziran 2015; 15:19:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.