Şimdi Ara

sata?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane sata hdd im var fotmat atmadan once duzgun bir sekilde calısıyolardi simdi yukledim ikinci hdd i gormuyor bilgisayar biosta goruyo ama acılıdıgı zaman bılgısayar gorunmuyor hdd. ne yapmam gerekiyo acaba?

• kardes anakartın sitesinden satayla ilgili dosyaları gusel bi diskete kaydet bnde yaptım sata format atmıstım makineye gecen gun insalah gormemezlik yapmaz mazallah bilgiler giderse dedigimi yap googleda arastır anakartını indir kolay gelsin
  • soruyu anlayamadım acaba format atarken diskleri göüyormuydu format attıktan sonra tekini mi görmüyo
  • evet format atarken diskleri goruyordu format attiktan sonra gormuyor digerini ? anlamadim bende acaba biosla ilgili birsey mı var daha once sata raid yapmıstım format atmadan once duzelttim ama digerini gormuyor simdi?
  • bilgisayarım sağ tık yönete gel disk yönetiminden bak bakim diskin orada gözükküyormu gözüküyorsa biçimi ne gözüküyor
  • evet orada gorunuyor disk ama ne tur gorundugunu bilmiyorum sadece modeli yazıyor samsung bilmemne diye ama ne olarak gorundugu yazmıyor.
  • hımm muhtemelen disk biçiminde problem oluşmuş diski tek bağlayaqrak xp kurulum ekranında r tuşuna bas ve gelen msdos ekranında chkdsk /p /r yaz entere bas
  • himm peki o sekilde yapınca ne olucak bilgi verebilirmisiniz ilerki adimlar icin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

bilgisayarım sağ tık yönete gel disk yönetiminden bak bakim diskin orada gözükküyormu gözüküyorsa biçimi ne gözüküyor

orda görünüyor ise o kısma harf ata yerine gelecektir zaten
  • hımm iyiymis bu arada samsun atakum :) sahildeki beacler acıldımı :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: katash

hımm iyiymis bu arada samsun atakum :) sahildeki beacler acıldımı :P

açılmazmı cıvıl cıvıl ortalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.