Bildirim
SATA 2 yi destekleyen anakart?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
böyle bi anakartın olduğunu sanmıyorum...en azından ben görmedim... -
Socket 478 anakartlar son demlerinde ne alacaksan elini çabuk tutmanda fayda var.
-
socket 478 işlemci socket 775 anakarta uyabiliyormu.. socket 478 anakartalar piyasadan kalkınca (kalkıyorda zaten) ben geçensene aldığım p4 3.0 socket 478 işlemciyi çöpemi atacağım -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet.sg
socket 478 işlemci socket 775 anakarta uyabiliyormu.. socket 478 anakartalar piyasadan kalkınca (kalkıyorda zaten) ben geçensene aldığım p4 3.0 socket 478 işlemciyi çöpemi atacağım
Maalesef bunların soket yapıları farklı olduğu için birbirine uymaz. socket 775 de 2 sene sonra kalkacak.
Böyle gelmiş böyle gider.
Eğer bordun sağlamsa çöpe falan atmana gerek yok.
Eğer yapmayı düşündüğün bişey varsa şu an son zamanlar.
-
peki yeni bir socket 478 anakart alacağım.. sence intelmi asusmu?? -
İkiside iyidir. Yanlız asus alırsan chipseti intel olursa iyi olur. Alacağın kart ta ekran kartı soketine dikkat et sonra sürpriz olmasın.
Elindeki yada alacağın ekran kartına uyumlu bir anakart olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X