arkadaşlar bu aşşağıdaki sabit disklerden hangisini tercih etmeliyim sizce?! bilen arkadaşlar sessizlik, verim ve kalite açısından karşılaştırma yaparsa çok iyi olur! WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 8MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD2500JS SAMSUNG 200GB 7200RPM 8MB SATA2 DISK bu sabit disk yukardakilere göre fark yaratırmı? WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 16MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD2500KS
Fark yaratır tabi dostum 16 MB cache özelliği var yani 2 kat daha hızlı.İki hdd markasıda iyi ama ben Western'ni tafsiye ederim sana
quote:Orjinalden alıntı: İsTLee Fark yaratır tabi dostum 16 MB cache özelliği var yani 2 kat daha hızlı.İki hdd markasıda iyi ama ben Western'ni tafsiye ederim sana 16MB ile 2kat hızlı olmaz. yanlış bigilendirmeyelim.
quote:Orjinalden alıntı: İsTLee Fark yaratır tabi dostum 16 MB cache özelliği var yani 2 kat daha hızlı.İki hdd markasıda iyi ama ben Western'ni tafsiye ederim sana teşekkürler dostum tavsiyen için!
quote:Orjinalden alıntı: leopars quote:Orjinalden alıntı: İsTLee Fark yaratır tabi dostum 16 MB cache özelliği var yani 2 kat daha hızlı.İki hdd markasıda iyi ama ben Western'ni tafsiye ederim sana 16MB ile 2kat hızlı olmaz. yanlış bigilendirmeyelim. bu forumdaki kişiler olmayacağını bilir merak etme... lafın gelişi söylenmiştir o! teorik---pratik olayı!
quote:Orjinalden alıntı: blairim quote:Orjinalden alıntı: leopars quote:Orjinalden alıntı: İsTLee Fark yaratır tabi dostum 16 MB cache özelliği var yani 2 kat daha hızlı.İki hdd markasıda iyi ama ben Western'ni tafsiye ederim sana 16MB ile 2kat hızlı olmaz. yanlış bigilendirmeyelim. bu forumdaki kişiler olmayacağını bilir merak etme... lafın gelişi söylenmiştir o! teorik---pratik olayı! Eyw bak nedemek istediğimi iyi anlamış kardeş lafın gelişi işte hayret bişe