Şimdi Ara

SATA DİSK HAKKINDA YARDIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sata diske xp kurmam gerekiyor, ama cdrom ile boot etmiyor, forum da bununla ilgili bir soru var, açıklama yapılmış, o işlemleri yaptım ama cd ile boot etmiyor. Bootdisk oluşturdum yine aynı sorun var. Setup'tan baktığımda sadece boot ekranında sata'yı görüyor. ama donanım ile ilgili bölümde sata disk gözükmüyor. sata portu açacağım yerde yok. bu konuda yarmcı olursanız sevinirim.

• Anakartın SATA driver disketinden Windows kurulumu sırasında F6 ya basarak tanıtım yap.
  • arkadaş cd rom ile boot etmiyor diyor sen hala windows kurulumundan bahsediyosun ne diyim ben sana
  • Kaçırmışım
    Uykusuzluk...
  • ya elindeki cd bootlu değil yada bozuk, ikinci olarak bıosdan ayarları yaptınmı boot için. Sataya gelince Boot yapıldıktan sonra tanıyor zaten satayı.
  • diskler yeni 2 adet var zaten ikisinde de aynı şeyi yapıyor. Neyseki diskten boot etmek için bootdisk programını indirdim. ama ondada boot ekranı geliyor, disketi veya cdrom'u seçince ekran siyah bir şekilde bekliyorum sonra eski işletim sistemine geri dönüyor.
  • Dostum Sen Önce işletim sistemi olan Hdd çıkar kurmak istediğin disk takılı kalsın. Kurtuktan sonra takıp Hangi hdd den başlıcanı bıosdan ayarlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ikisi takılı değil, birtanesine kurmaya çalışıyorum, bozuktur ihtimali ile diğerini takıyorum aynı şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.