bilgisayardan genel anlamda anlarım ama bu son değişiklikler kafamı karıştırdı ESATA-- SATA bilmem ne çıkınca ilk zamanlar kullanmadım. ama artık piyasada ide hdd yada dvdrom bulamıyorum, bulsamda sanki altın gibi pahalı bende dedimki sata dvdrom alim bide dönüştürücü aldım. S-LINK SL-4U2S1I 4 PORT USB ESATA SATA IDE ÇIKIŞI SAĞLAYAN PCI KART fakat driverlarını yüklediğim halde yeni donanımın etkin olması için bilgisayarı yeniden başlat diyor, ve açtığımda bilgisayar windows açılış ekranı gelirken ekran kararıyor ama mause görünüyor ölece kalıyor, görüntü gelmiyor slot yerini değiştirdim, tekrar açtım pc açılıyor driverı tekrar tanıtıyorum, yeniden başlat diyince gene aynı şey oluyor lütfen yardım edin.
Anakart: CPU Türü Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133)
Anakart Adı MSI 648 Max HT Ready (MS-6585) (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)
Anakart Çipseti SiS 648
Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) DIMM2: Kingston K [ TRIAL VERSION ] BIOS Türü AMI (02/11/03)
İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2) İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı GeForce4 MX 440 with AGP8X (32 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (Microsoft Corporation) (32 MB)