Şimdi Ara

Sata harddisk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim 250gb samsung sata harddiskim var bu harddisk windows professional işletim sistemi kurulu olan bilgisayarımda düzgün çalışıyordu yakın zamanda format attım ve hiç sorun çıkarmadan çalışıyordu. windows updatelerden sp2 update i geldi bende yükledim ama yükledikten sonra harddiski tanımadı bilgisayr tanımadığı dediğim açmaya çalıştığımda harddiski bana biçimlendirme uyarısı verdi içinde çok fazla ve çok önemli bilgiler var yoksa tekrar format atardım harddiske lütfen yardım edin...

• xp 127 gb uzeri hdd leri tanımaz daha once sp2 kurup hardıskı takmıssın ve 250 gb hdd gorunmus. format atıktan sonra sp2 siz xp ile kurulum yapmıssın ama diskler zaten kurulu oldugundan gorunmeye devem etmis, (bendede yapıyordu onceleri bir iki bolum ucmasından sonra sp2 li xp ile kurmaya basladım) sp2 kuruncada yaniden tanımlandıgından bolumler ucmustur. kurtarman zor ama dene bir fikirdir, ama olmaya bilirde, bilgisayarım/ozelikler/yonet/disk yonetimi ordan gorunmeyen bolumleri gorursun onları yeniden yarat ve bilgi kurtarma programlarını kullan ama bence deteylı bir arastırma yap. umarım yardımcı olabilirim
  • CANTANIZIN ICINDE HDD KARTINIZIN BI PARCASI VAR ONU BULUN YAPALIM UFAK BI PARCA
  • quote:

Orjinalden alıntı: peyamsalehi

xp 127 gb uzeri hdd leri tanımaz daha once sp2 kurup hardıskı takmıssın ve 250 gb hdd gorunmus. format atıktan sonra sp2 siz xp ile kurulum yapmıssın ama diskler zaten kurulu oldugundan gorunmeye devem etmis, (bendede yapıyordu onceleri bir iki bolum ucmasından sonra sp2 li xp ile kurmaya basladım) sp2 kuruncada yaniden tanımlandıgından bolumler ucmustur. kurtarman zor ama dene bir fikirdir, ama olmaya bilirde, bilgisayarım/ozelikler/yonet/disk yonetimi ordan gorunmeyen bolumleri gorursun onları yeniden yarat ve bilgi kurtarma programlarını kullan ama bence deteylı bir arastırma yap. umarım yardımcı olabilirim

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata ssd önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.