Arkadaşlar seagate hardisk acılışta donma yapıyor ve xp acılmıyor.Bios ayarlardında görünüyor, ancak başka bilgisayara harici olarak bagladıgımda görünmüyor.Diger pc windows 7 yüklü, usb olarak baglıyorum power kablosu ile birlikt satayı.Daha önce görüyordu ,şimdi görmüyor.
hardisk motoru çalışıyor duyuyorum,usb led ışıgı yanıyor, ancak disk yönetiminde de görünmüyor.
hddscan,partition manager, defrag gibi programlarda da görmedim hardiskimi. İçinde verilerim olmasa kaldırıp atıcam ama, verilerim var malesef.
pardus , xp cd si ve win 7 cdleri ile boot etmeye çalıştım, bir noktaya geliyor sonrasında donuyor tekrardan pc....
ne yapmalıyım acaba hardisk içini görebilmem için. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar...
Ayrıca chkdsk yapayım dedim cmd den. orada da gorunmuyor ve yukseltilmiş modda başlatmanız gerekir diyor,
yönetici modda nasıl ceviririm windwos 7 de acaba?
bad sector taraması yapmayı deneyin. HDD Regenerator ile bunu yapabilirsiniz. hem tarar hemde yazılımsal bad sector varsa onarır.
tşk ederim cevap için, yanlız bu program tanıyabilirmi acaba hardiski ?
Malasef bu programda tanıyamadı hdd yi.
pardus kurdum başka bir pc ye ,gormedi onda da.Önemli verilerim vardı, nasıl geri alabilirim arkadaslar, hdd nin motoru calışıyor ma donma yapıyor baglama yaptıgımda.
dos komutu ile chkdsk yaptıgımda ise , "yeterli ayrıcalıgınız olmadıgından engellendi " diyor. bu ne demek acaba, nasıl girebilirim hdd içine....
yok mu cevap verecek kimse ?
peki bari önerebileceginiz geridönüşüm programı varmı ?
hardiski tanıyabilecek ? bir kac tanesini denedim ama görmedi malesef.
chkdsk de de sürücülerimi göremiyorum format için...
sanırım bu sitede yardımcı olacak kimse yok bu konuda...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme