Arkadaşlar. Sistemimde 2 adet sata hdd var. Master olanı : Seagate 200gb 7200rpm NCQ Salave olanı : WD 320gb 7200rpm bu iki aygıtımda dma modda çalışmıyor. Aşağıdaki resimdeki gibi çalışıyor. Burdan denetleyicileri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi. Bios'ta dma mod ile ilgili bişi yok. Acaba nerden nasıl düzeltebilirim?
bide 2. ide kanalı yazan yere bak ordada goremıyorsan ıntel aplıcatıon accelator programını kurmustursundur buyuk ıhtımalle ordan bak baslat menusunde programların ıcındededır ıaa
quote:Orjinalden alıntı: FRED BAKER bide 2. ide kanalı yazan yere bak ordada goremıyorsan ıntel aplıcatıon accelator programını kurmustursundur buyuk ıhtımalle ordan bak baslat menusunde programların ıcındededır ıaa hocam şimdi baktımda hiç öyle program falan yok. Zaten benim pc amd intel değil...
quote:Orjinalden alıntı: hi_cazz quote:Orjinalden alıntı: FRED BAKER bide 2. ide kanalı yazan yere bak ordada goremıyorsan ıntel aplıcatıon accelator programını kurmustursundur buyuk ıhtımalle ordan bak baslat menusunde programların ıcındededır ıaa hocam şimdi baktımda hiç öyle program falan yok. Zaten benim pc amd intel değil... sorun cozuldu ozaman amd nın drıver yuklerken dısk yonetımı war adını hatırlayamadığım ıcın dısk yonetımı dedım o program kurunca gorev yonetıcısınde gorunmuyor zannedıyorum galıba senın mobo nvıdıa chıpsetlı dımı drıver yuklerken yanlıs hatırlamıyorsam nvıdıa ıde drıver dıye bıse yukleyınce bole oluyo