Bildirim
SATA HDD YARDIM!!1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef aynı sorunu ben de yaşıyorum. Malzeme bilgilerine baktığımızda sn de 300Mb gibi geçen değerlerin hiç olmazsa yarısını da görsek olacakmıış, ama nerde... Bu hd performansını artırmanın bir yolu olmalı... -
iyide benim anakart görmüyoki hdd yi -
nolur bişi söleyin delirdim.ıspartadayım zaten eksadan aldım hdd yi.son olarak hdd in arızalı olduğunu düşünmeye başladım. -
biosunu güncelle bende bi ara öle bi problem vardı öle yaptım düzeldi -
biosun son güncellemesini yaptım -
bendeki samsung sata disklerde default olarak SATA II yazıyor ama şuan sata I modunda çalışıyor NForce da sorun olmayacağını düşündüğümden öyle bıraktım , KT600 ,KT400 anakartlarda via 8235 güney köprüsü var ve bunun haberi çıkmıştı bundan birkaç ay önce
anakart bakımından pek yapılacak bişey yok ama , eğer bendeki samsunglarda olduğu gibi hızı SATA I e düşüren bir jumper ayarı varsa onu yapmayı deneyebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X