Şimdi Ara

Sata HDD Yardım Nolur :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bende Bi Sata Hdd Var Bilgisayara Baglıydı. Format Atmak Gerekti Format Atarken Cd Hata Verdi Yeniden Başlattım Bilgisayarı. Bu Sefer HDDyi Görmedi. İlk Biostan Kontrol Ettim Biosta HDD Gözüküyo Emin Olmak İcin Biosu Sıfırlayıp Tekrar HDDyi Sectim. Başlattım Pcyi. Yine Görmedi Harddiski. Bende Kablolarını Kontrol Etmek İçin Belki Temassızlık Vardır Diye Actım Kasayı. Güç Kablolarına Ek Yapmıslar Sata Girisli Bitanede Yedek Vardı Yerlerini Degistirdim Olmadı. En Sonunda Ne Oldu Anlamadım. Hafif Duman Cıkmaya Başladı Harddiskten Bidaha Takmak İstemedim Diger Parcalara Zararı Olur Belki Diye. Simdi Ne Yapıcam :D Allah Aşkına Yardımcı Olsanız .

• yapacağın birşey yok duman geldiyse..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Sagol Kardeşim Yeni Bi Tane Taktım Simdi Farklı Bi Konuda Yardımınız Gerekiyo Ama :D Simdi kasada sata hdd vardı ben ide girişli yeni hdd taktım. anakarttada tek ide kanalı var. bu sefer dvd boşta kaldı dvdde ide girişli onu nasıl kullanıcam ya. ( ide kablosunda üç giriş var biliyorum birine harddiski digerine dvdyi baglıyorum bi ucunuda anakarta takıyorum bu sefer bilgisayar açılmıyo napcaz D: )
  • 1. giriş anakart 2. girişi hdd yap son girişi dvd yap dvd nin arkasındaki 3 jumper yeri var bu tek jumperi ortaya al (slave) işlemi bitir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkuralsiz

Sagol Kardeşim Yeni Bi Tane Taktım Simdi Farklı Bi Konuda Yardımınız Gerekiyo Ama :D Simdi kasada sata hdd vardı ben ide girişli yeni hdd taktım. anakarttada tek ide kanalı var. bu sefer dvd boşta kaldı dvdde ide girişli onu nasıl kullanıcam ya. ( ide kablosunda üç giriş var biliyorum birine harddiski digerine dvdyi baglıyorum bi ucunuda anakarta takıyorum bu sefer bilgisayar açılmıyo napcaz D: )

1. giriş anakart 2. girişi hdd yap son girişi dvd yap dvd nin arkasındaki 3 jumper yeri var bu tek jumperi ortaya al (slave) işlemi bitir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.