Şimdi Ara

Wd harici harddisk sorunu Allah rızası için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nolur yardım edin bana :((((

Wd harddiskim parametre hatalı uyarısı verdi. Sonra forumu okudum chkdsk G: /f komutunu yaptım. Bütün herşey silindi ve sıfır gösteriyo boyutu ve verdiği uyarı değişti Birim, tanınan bir dosya sistemi içermiyor. Lütfen tüm gereken dosya sistemi sürücülerinin yüklü olduğundan ve birimin bozuk olmadığından emin olun diyor. Biçimlendirme gerekli diyor ayrıca. Ne yapmam lazım yaa :((( nolur harddisk benim için çok önemli tam 6 senelik bilgim var içinde:(((
    Allah rızası için nolur hiç anlamadığım konular bunlar ve ilk kez başıma geldi bu kızcağıza bi yardım nolur :((( ağlıyorum kaç saattir
    Wd harici harddisk sorunu Allah rızası için yardım

Not : disk yönetimine girdim RAW yazıyor ve 465Gb dolu olduğu gözüküyor G sürücüsü ama harddiski takınca yukardaki uyarı var ve biçimlendirme istiyo sıfır gözüküyo:(((( Allah rızası için nolur yalvarırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar cihazinizin hdd si raw formatina donusmus. Raw formatindaki hdd den veri alan programlar araciligi ile verilerinizi kurtarabilirsiniz. Nette ornekleri mevcut. Yanliz raw formatini bicimlendirmeden normal ntfs formatina donusturmenin ximkani yok.sanirim.

• :( sağolun ben bi kurtarma programı bakayım o zaman cevap yazan tek sizdiniz çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Acilyardim06

:( sağolun ben bi kurtarma programı bakayım o zaman cevap yazan tek sizdiniz çok teşekkürler
    Hocam daha detayli yardimci olmak icin youtubede videolar var. İsterseniz komu ile ilgili aksam bir video linki paylasabilirim.

• Çok iyi olur çok sağolun ilk kez başıma geldi ve hiç bilmediğim bir konu çünkü :( teşekkürler

• Merhaba, geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla formatlama sonucu 1tb hdd içerisinde ki tüm verilerim gitti. Daha doğrusu format esnasında hdd usb den çıkardım ve hdd raw oldu. EaseUS programı ile kurtardım tüm verilerimi. Eksiksiz bir biçimde.
  • Merhaba,
    512 Gb benim harddisk ve 465 Gb doluydu. 2 gündür DİSKDİGGER tarama yapıyor şuan daha %70 de. Yarın tamamlanınca sonucu paylaşacağım. Eğer olmazsa sizin önerdiğiniz programı deneyeceğim. Çok teşekkür ederim öneriler için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • raw formatındaki diskleri linux işletim sistemi tanır.
    çalışan bir linux sistemi usb diske yazın sistemi bu diskten başlatın ve diskinizin içindeki verileri alın.
  • Bu WD'lerin Harici diskleri çok dandik.
  • Arkadaşlar bu DiskDigger i 2. Defadır çalıştırıyorum %80 de ekran simsiyah oluyor ve program kendini kapatıyor :( hiç bir işe yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

raw formatındaki diskleri linux işletim sistemi tanır.
    çalışan bir linux sistemi usb diske yazın sistemi bu diskten başlatın ve diskinizin içindeki verileri alın.
    🙄Yani dediğiniz işletim sisteminde bir bilgisayarda mı açmam gerek ? Taktığım anda biçimlendir yazısı çıkıyor. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştım ve hiç bir bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

raw formatındaki diskleri linux işletim sistemi tanır.
    🙄Yani dediğiniz işletim sisteminde bir bilgisayarda mı açmam gerek ? Taktığım anda biçimlendir yazısı çıkıyor. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştım ve hiç bir bilgim yok

• Recovery programları var nette aratın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acilyardim06

Alıntıları Göster
    hayır hocam senin pc yi linux tabanlı olarak başlatacaksın.

usb den çalışan bir linux bul ve bu yazılımı usb flash diske yaz.
    ve bilgisayarı bu yazdığın diskten başlat.

bilgisayar açılıncada senin raw olan diski sisteme tak ve dosyalarını kontrol et.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yarın bunu deneyeceğim çok çok sağolun

• Acilyardim06 A kullanıcısına yanıt
    Linux mint ile çalıştırdım ancak hard diski açmadı unknown olarak boş gösterdi özellikler kısmına tıkladığımdada :( yani linux ile halledemedim hdd yi :((((

• Bu başlığı ben açtım ben kapatayım :) çoooook mutluyum arkadaşlar ilerde bu yazılarımı okuyan arkadaşlara faydam olsun diye çözümü günlerin deneyimiyle yazıyorum.
    Hayatımda ilk kez başıma gelen 7-8 senelik tüm bilgilerimin okul, iş belgelerim ödevlerim ve telefonumdaki yıllardır sürekli olarak attığım fotolarım hepsi wd marka harddiskimin raw olmasıyla gitti sanıp forumlara ve youtube videolara günlerdir araştırma yaparak bu konuda uzmanlaşmamı sağladı.
    Ben ilk cmd komutu denedim sonra diskdigger kurtarma programı sonra disk internals sonra linux mint işletim sistemi yani ne denildiyse ne okuduysam ne izlediysem yaptım.
    Amaaa youtube da Suha Gürgen diye biri R-studyo programını anlatmış raw olan harddiskler için.
    Sonuç klasör ve alt klasörlerimi hepsini isim isim aynı haliyle ve veri kaybetmeden aldım :) öyle mutluyumki Allah ondan razı olsun , burada bana cevap veren arkadaşlardan da Allah razı olsun. Çok mutluyum gece taramaya bıraktım sabah baktım hepsi full aynı şekilde gelmiş sanki hiç raw olmamış gibi :) tabi ben ekstra onları 2 harddiske daha attım. Artık akıllandım :)
    İlerde başına gelen arkadaşlar bu yazımı okusa ve günlerin deneyimiyle ulaştığım r-studyo raw olan hdd leri kurtarıyor bilgisine vakit kaybetmeden uygulama yapıp mutlu olsalar ve bana bi dua etseler yeter. Youtube Suha Gürgen R-studyo izleyin bide aynı adamın raw olan harddiski kurtarma diye videosunu yeter.
    R-studyo programı benim için şuan dünyanın en iyisi ;)
    Veri kurtarma merkezlerine bile gittim en az 600 en çok 2 bin para istediler ve resimler bir arada , word dosyaları bir arada vs vs gelir asla klasör klasör aynı hali olmaz dediler neler yaptım bilseniz , yukarda anlattığım gibi kurtarma programları falan ki kurtarma programları bozuyor sürekli taratmayın diyenlerin yazdığını okuyunca korkmuştum başka çarem yoktu ama , hiç bir veri kaybetmedim 2 programda taratmama rağmen üstelikte eksik buldular baya. Linux mint işletim sistemi ubuntu falan raw olanı görür demişler onuda denedim unknown diyo boş gösteriyo oda işe yaramıyo.
    Sonuçta benim gibi bu işlerden anlamayan bir kız kaç senelik bilgileri gidince ağlaya ağlaya, forumları okuya, videoları izleye izleye R-studyo programıyla aynen raw olan hdd sini kurtardı :) ne paranızı veri kurtarma merkezlerine kaptırın nede vakit kaybedin sadece bu programı kullanın yeter :)
    Bu arada Suha Gürgen in maili var orda program key i yoksa sizde o size crack diye bişey atıyo onunla kurtarabiliyosunuz yoksa demo çalışıyo ve kaydettirmiyo bulduklarını. Bide bende norton vardı crack dosyasını siliyomuş sırf 1 gün kaybettim bide Suha beye verdiğiniz dosya boş diye laf söyledim oysa benim norton siliyomuş kaldırdım onu düzeldi :) neler neler yani arkadaşlar buda bi ek bilgi olsun.
    Tüm deneyimlerimi yazdım ben bu zorluğu gördüm forumları okudum başka arkadaşlara o yüzden yazarak faydalı olmak istedim.
    Çok mutluyum inanın :) tüm bilgilerini kaybedip aynı haliyle bulmak mükemmel bi duygu.. hoşçakalın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.