Bildirim
Sata II Hdd hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende böyle birşeyi ilk kez duydum. Yeni bir bilgisayar alacağım. hdd sata olursa benim de başıma gelir. -
böyle birşeye gerek yok anakartın çok eski degilse sorun olmayacaktır tanımama durumunda anakartın cd sinde Drivers\SATA dosyalarını disket e kopyala kurulumda üçüncü parti bir SCSI ya da RAID sürücüsü yüklemek isterseniz F6’ya basın ibaresini gördügünde F6 ya basarak SCSI RAID tanıtma menusunu gör S tuşuna basarak disketi takıp yükleyebilirsin -
Aldığınız Sata II de ncq teknolojisi varsa bunu kullanabilmek için anakartının sitesinden ahci driverlarını indirip,(yada anakart cd sinden) diskete alıp kurulum esnasında yükleyecek ve biosdan ahci modunu seçeeceksiniz.NCQ kullanmak önemli değil sadece sata II olarak kullanırım diyorsanız,(modele göre değişir ama genelde aynı) hdd nin arkasındaki jumper ı çıkartmalısınız.Jumper ayarını yapmazsanız aldığınız hdd sataI olarak çalışacaktır. -
Biosunuza Bır bakın "NO RAID"seçeneği Varsa Bunu Pasif yaparak Raid Yapmanıza Gerek kalmaz -
Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Sorun çıkmadı. Anakart sata 2 yi direkt tanıdı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X