Şimdi Ara

sata ssd yükseltmesi yapacağım yardımm!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bugün gideceğim bilgisayarcıya cd rom a hdd yi takacak ssd yi hdd yerine takacak temizlikleri yapıp macunları yenileyecek sonra hdd den gerekli programları ssd ye imajlayacak sonra ssd ye temiz windows kurulumu yapcak tüm bunları 150 tl ye hallederim dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoalem T kullanıcısına yanıt
    Sen DVD bölümüne hdd takacak aparatı aldın mı yoksa 150 tl nin içinde mi? Değilse bunların hepsini sen de yapabilirsin aslında. Bilgisayarcıya macun yeniletmeye ben güvenemem. Çünkü 10 tl ye de macun var 50 tl ye de.. Ayrıca format atılacaksa nasıl program imajlayacak. Hdd ye klonlama yapılacaksa zaten windows ta klonlanıyor.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam aparat da dahil 120 tl ye herşeyi hallettim iç dış temizlik (kompresörle temizledi adam) macun olarak cooler master markasınınkini almıştım onu kullandık sonra aparat 50 tl idi montajı hızlı sağlam şekilde yaptık kurulumda da başta ssd ye windows kurduk haliyle 2 diskte de win olduğundan pc mavi ekran verdi bizde tüm dosyaları (win ve recovery hariç) harici ssd ye attık ve hdd ye de ssd ye de komple format atıp tekrardan temiz bir kurulum yaptık saat 3 de gittim 1 saat montaj esnasında başında durdum sonra gittim geldim 7.30 da aldım cihazı inanır mısınız sıfır aldığım halden daha hızlı çalışıyor şuanda.tavsiye ederim herkese

• teknoalem T kullanıcısına yanıt
    İçinin tozunu alması çok önemli değil. Önemli olan fan temizliği sadece. Yani aparat ve macunu sen aldın ve tamirciye verdiğinle beraber 120 tuttu. Macunu sen aldıysan bir sorun yok. Güle güle kullan. Yanlız windowsu ssd ye kurum esnasında aparatla da diğer hdd yi beraber taksaydınız, usb ile format esnasında hdd deki tüm partitionları silerek diski sıfırlayabilir ve ssd ye de windwsu kurabilirdiniz. Ben öyle yaptım ve daha sonra windows açıkken disk yönetiminden hdd yi başlattım. Ama şu anda hdd yavaş çalışıyor. Nedeni 4-5 yıldır kullanıyor olmam. İçindekileri silip boşaltınca hasar görmüş sektörler boşa çıktı haliyle. 2 tane bad sektör buldum. Ben de aparattan geri söktüm hdd yi. Heralde kullanmam hariciye yedekleme yaparım. Çünkü ne yaparsan yap 20 küsür bin saat çalışmış bir hdd yi delikanlı yapamazsın.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben kendi işim için kullanacağım o yüzden gerekli programlar ssd de evraklar hdd de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoalem -- 13 Temmuz 2020; 11:52:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.