anakartına veya şu an kullandığın harddiske göre bu sorunun cevabı değişir.
şimdi bu soruya senin cevap vermen lazım. bunların gerçekten hangisine daha çok ihtiyacın var? haa tabi çeşit olsun, bulunsun diyosan ben dvd-rw tercih ederdim..
bu soruyu ben de bi ara kafamda düşündüm. cevabım ise dvd-rw en kısa zamanda alacagım bi adet.
harddisk daha dayanıklı olacaktır, ama dvd/rw ile yanında hdd taşımadan istediğin bilgileri taşımana yardımcı olacaktır, bu sebeple bencede dvd/rw daha uygun gibi geliyor.
sanirim sata destegi yok sata kullanamam, donusturuculerle de bi halt edemem o halde anakartta gidici gibi gorunuyor.
ne diyorsunuz dvd-writer daha mi akla yatkin sizce?
hdd bozulma riski var +garanti var, dvd-writer yeni cikti+optik olayi rah omru cok kisa olabiliyor, bizi bozar mi bilmiyorum.
sizce?
sata uata şu an için farketmez ama madem hd gidici gibi duruyo o zaman yeni harddisk al hiç kasma. ama diosan para bol o zaman dvd-rw da al bitane, lazım olur.
Dvd-RW alırsan markaya dikkat et teach veya pıoneer seçeneklerini değerlendir bence.
sata 150mb/sn ile transfer yapıyor ama yeni bir sistem olduğu için istenilen performansa ulaşamıyor. yani pata'yla arasında pek bir fark kalmıyor. o sebepten vereceğin paraya değmeyeceğini düşünüyorum. 2 sene içinde sata2 (300mb/sn) çıkacak o zaman alırısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme