Şimdi Ara

satada max.transfer rate 3,4 mb (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el SATA-1 80gb seagate hdd aldım.sistemime kurup windows yükledim ve aa...windows yaklaşık 1 dakikada açılmaya başladı.açıldıktan sonra da yaklaşık 1 dakika geçmeden kendine gelemiyor herhangi bir işlem yapmaya kalktığımda mouse donup kalıyor.HD tune ile harddiski test ettiğimde ise resmen şok yaşadım çünkü maximum transfer rate 3,4 mb!!.HDD life programıyla kontrol ettiğimde ise performans : mükemmel diyo test sonuçları aşağdaki gibi.eğer bana bunu açıklayabilecek birisi varsa çok memnun olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem_10 -- 7 Nisan 2007; 11:56:18 >

• buana benzer durum bende yaşadım hd tune de hdd de bad sektör olup olmadığına bakmak için hızlı tarama yaptırmışsın 1 dakika 25 saniye sürmüş bu çok fazla bir süre normalde 80 gb hdd için bu süre en fazla 35 saniye
    sata kablosonu anakarta boş olan başka porta tak sorun çözülmesi lazım
  • hemmen deniyorum umarım hallolur.ilgine teşekkür
  • benim başıma da geldi bi müşterinin pc de..farklı portlar da işe yaramadı..sata kntrolcüleri ya da portlar tamamıyla uçmuş hepsi..ide de sorun yoktu ama sata disklerde aynı sendeki durum vardı..umarım farklı sata portunda soru çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

benim başıma da geldi bi müşterinin pc de..farklı portlar da işe yaramadı..sata kntrolcüleri ya da portlar tamamıyla uçmuş hepsi..ide de sorun yoktu ama sata disklerde aynı sendeki durum vardı..umarım farklı sata portunda soru çözülür

çözüldü çözüldü çözüldü.....:):) impossible çooook teşekkür ederim valla kafayı yicektim az daha..gerçi yine tatmin edici değil ama en azından 3,4 değil de 54,6 artık

• rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.