Şimdi Ara

SATAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asdasd

birde satanist kötü birşey mi bir arkadaş olursam çok karizmatik olacağımı söyledi ama gülüyordu doğru mu?

• Bol bol kedi kesicen başka care yokBirde bütün giysiler siyah ve ortasında 666 yazıcak şeytan işareti falan olucak
  • İyi gereksizlerin bi satanisti eksikti zaten
  • Bizim mahalleye bi uğra Burdaki Kediler Geceleri Çok Ses Yapıyorlar Sana Sahmet Bi ilgileniver
  • kedi kesenler şeytana tapiyor. ben şeytana tapmıyorum bikerem
    sadece satanist olanlar bir dernekmiş istanbul satıcılar derneyi. satanank ve satanizm şubeleri varmış, para kazanıyorlarmış.
  • aferim bak! warya köşe olursun ! feci para warmış bu işte ' ben de düşündüm bi ara' yaşın küçükmüş ! bu çok daha iyi! Aileni hiç takma tamam? git kedi kesme partilerine katıl !

ha unutmadan:

ulan ne dandik fakesin be ! sen git bilmem neyinle dalga geç
  • satan olmak bir ayrıcalıktır
  • Bu elemana bide cvp vermişler işin en komiğide bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

Bu elemana bide cvp vermişler işin en komiğide bu

farkındaysan sen de cewap werdin .............................. Hızlı Cevap
  • biri allah akıl fikir versin demişş yaa

allahtan o kadar büyk şey istemeyelim bence satanist olan kardesimis için cok bile pardon kardeşim mi dedim ben ZEKİİİİİİİİİİ dicektim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralondé -- 28 Aralık 2005 16:04:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THE_DEMIR

quote:

farkındaysan sen de cewap werdin .............................. Hızlı Cevap

Güya laf atcak
    Ona mı cvp verdim muhterem?

• quote:

/>

• Ya sen espri mi yaptın yoksa gerçekten satanistleri karizmatik bulacak kadar mı çalışıyo kafan ??
  • Bu topicle forumun civatası gevşemiştir arkadaşlar
  • Rep'leri eksik etmeyelim
  • SATANİST OLUCAĞINA NİHİLİST OL DAHA İYİ!HA İLLA SATANİZMLE İLGİLİ BİR ŞEY OLUCAKSA,ŞEYTANIN TA KENDİSİ OL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derin siyah

SATANİST OLUCAĞINA NİHİLİST OL DAHA İYİ!HA İLLA SATANİZMLE İLGİLİ BİR ŞEY OLUCAKSA,ŞEYTANIN TA KENDİSİ OL...

Şeytan bunun kanına işlemiş zaten

• Fake

Sizde durmuş burda yorum yazıyonuz yaaa, bırakın ne hali vasa görsün.

Allah birdir ve tektir Ondan başka ilah yoktur. derim ben sadece okdar.

Sen git satanist ol , çok karizmatik olumuşsdunur sen.
  • sen satanistliğin ne olduğunu bilmiyon satanist oldum diyon. nasıl oluyo senin ki özenti başka bişey değil. hem satanistlerin kuralı var ' sana fikrin sorulmadıkça söyleme' derler satanist deyince de biri hemen kedi espirisi yapıyo evet satanistler nankör olduğunu düşündükleri kedileri sevmezler. insanlarıda sevmezler. bak ayın 13 de 7kişi biyere toplanıp kedi kesip keçi ve kedi kanı içerlermiş buna miden dayanır mı bilmem pentagram yani beş yıldızlı işarati çizerler ve başları sayılan ve karateke dedikleri kişi önce içermiş bide şeytan ben geldim beni kabul et mi ne derlermişişte bir sürü zırvalık eğer birşeye inanıyosan da hakkını vermelisin satanistsen satanistliğini bil git gereğini yap sıkıyosa öyle ben satanistim demekle olmaz.inandığın şeyin değerlerini yerine getir.Bu satanistlikde olsa.. kenin ol.. eğer gerçekten satanistsen ben biliyom biraz işte ablana gelirsin.... ok mi bide rock dinliyon mu metal felan lavey kitaplarını oku ne kadar dandik düşüncelere sahip olduğunu görünce sende özüne dönersin.... ha benim önceden satanist olduğumu düşün me Allah korusun

Ehli irfan meclisinde aradım kıldım talep
    Meğer ilim gerideymiş illa edep illa EDEP
    YUNUS EMRE

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.