Şimdi Ara

SATAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Cernunnos

aynı şeyi hristiyanlarda müslümanlık için söylüyor bazen. Yol gösteren bir varlığa tapınmayı din kabul ediyorsan, satanizm dindir. Bir akım olarak doğmuş olabilir. Ama mantığını etkilemez.

Yaradanın yarattığına tapmanın mantığı ne???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DESTINY

ayıptır sorması nsl satanist oldun
    bi gün kalktın satanist olarak mı uyandın ne,nsl oldun
    bi de satanizmin bi çeşit ruh hastalığı olduğunu biliyor musun mrk ettim
    yani karizmatik diye nitelendirdiğin satanistler normal insan değil ruh hastalarıdır

quote:

Orjinalden alıntı: asdasd

selam kardesler ben satanist oldum. Nasıl yaşamalıyım biliyor musunuz?

ruh hastalığı ile ne alaka yav. En temel biçimiyle incelersen sadece bir dindir.

Satanizm bir din mi?Bence bencil,çirkin,korkulması gereken bir akımdır.

aynı şeyi hristiyanlarda müslümanlık için söylüyor bazen. Yol gösteren bir varlığa tapınmayı din kabul ediyorsan, satanizm dindir. Bir akım olarak doğmuş olabilir. Ama mantığını etkilemez.

Din ismi altında insanların uydurduğu iğri yollara din denmez.Hiristiyanlık,Musevilik.Yahudilik dersen doğrudur fakat satanizm din değildir.

afrikadaki kabilelerin inançları din mi sence?

EDİT: Akaras, ben olayın mantığını savunmuyorum. Şeytana tapcak kadarda düşmedim zaten. Kendilerince bir mantık oluşturmuşsa bile o adamlar, bu oluşan mantığı etkilemez. Kastettiğim şey buydu. Yoksa bana ne mantığındanda şeytandan da... Ben sadece satanistlerin potansiyel katil, cani, psikopat, çocuk katili kedi kesenler olarak anlaşılmasını algılayamıyorum. Aynı şeyi asırlar önce osmanlı içinde yaptılar. "Katiller, caniler vs... onca laf söylendi" kaçı gerçekti? Ya da gerçek olsa bile en ufak dayanak olmadan böylesi bir genelleme yapmak ne kadar savunulabilirdi. Bunu anlayamıyorum sadece..

EDİT: Holo, haklısın hocam dediim olay o zaten. "Hak din" ile "din" kavramı aynı şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N. Flamel -- 29 Aralık 2005 14:25:00 >

• bu dunyada kabul görmüş 3 tane hak din var gerisi hikaye and palavra
  • Kabile inançları da uydurulmuş inançlardır.(vuduculuk,Ainu vs.)

Neyse bu konuların yeri burası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZuN_CiCeGi -- 29 Aralık 2005 14:56:43 >
  • ya hinduizm,budizm vs onlara ne demeli ineklere vs tapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.