Paylaşım için saol da , satanizm dediğin nedir ? Patch flan mı geliyor yakın zmanda ?
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Dagger süper , 12 dex bonus var galiba ..
Paylaşım için saol da , satanizm dediğin nedir ? Patch flan mı geliyor yakın zmanda ?
satanızım ısmını ben koymadım bızım turklerın mykoya serverına gelen yenı pacthdekı weapon satanızm ıfadesınden gelıyoo.yakında uskoyada gelecegı kesın gibi ama sanırım ağustos ayını bulur. dagger atagı buarada +10 da 147 atack oluyor dex degınde 25 oluyor. kore dılı bılmedıgımden pek yardımcı olamıyorum.yakında bır cozumleme yaparak daha turkcesını koymaya calıscam
Kore dilini bildiğimden değil sadece tahmin den 12 dex bonus dedim
emege saygı ltf buada mage +10 staff anladıgım kadarı ıle tek damge sozkonusu degıl 2 lı damage soz konusu .cok yakında turkcecesı ıle karsınızda olmak dılegıyle.
dagger geeçekten iş yapar ve sanırım Flame Dmg.
bu itemler geldigi gün server 1 e 7/24 tek atabilirsiniz çünkü herkes bırakacak . Baksana itemin +8 inde 191 ap var . +9 gigaya bile kimse bakmaz bu silahlar gelirse .
daggerda da atack çok abartılmış +9 dark vanede 110 atack var bunun +8 inde 112 bütün dengeler bozulur böyle 101 atack shard+8 clever+8 muamelesi görür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme