İntel pentium g4600 işlemcim var.Alta diğer bileşenleri yazdım.Ekran kartım yok. Sizce ekran kartı mı alayım (al diyenler ekran kartı önerebilir mi bu işlemcinin besleyeceği en iyi ekran kartı olsun) yoksa sistemi komple satıp toplayayım mı. Satarsam ve ekran kartı parası eklersem alacağım sistem ne olur bilmiyorum.Malum 11.11 indirimleri gelecek burda kapatmam lazım bu olayı.Önerilerinizi bekliyorum.
h110m anakart-8gb ddr4 ram-600w 80+ psu
Komple sat hocam, su sistemi alabilirsen harika olur;
TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
Dark e-Sports AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Masaüstü Bilgisayar - EFSANE FIRSATLAR
Hangi parça kaç paraya gider bilemediğimden satmak da istemiyorum. Ölü fiyata vermekten korkuyorum diyelim.
Youare-Mycure
kullanıcısına yanıt
Sahibinden sitesinde fiyatlara bakip 50-100 lira dusup degerini bulabilirsiniz. Islemci 300 lira anakart 100-150 lira ram de 100 lira falan eder herhalde. Kusura bakma ama sistem zaten olu, totalde 600 etse iyidir.
CCaaNN
kullanıcısına yanıt
Yani sisteme rx580 falan alsam kesmez diyorsun. Bir araştırayım fiyatları ve bütçemi ona göre yol çizecem. Ama 3000 denkleştiremem. Şuanki sistemi dirltme şansı hiç yok mu yani
Youare-Mycure
kullanıcısına yanıt
Hangi oyunlari oynadiginiza gore degisir. AC Odyssey, PUBG, Battlefield 1-5, RDR2 gibi oyunlarda o islemci oldugu surece adam akilli performans alamazsiniz. Eger illa sadece ekran karti alacagim diyorsaniz 2. el Rx570'den fazlasina bakmayin.
CCaaNN
kullanıcısına yanıt
Bakayım bi sahibinden fiyatlarına. Sağolun hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme