Bence bekle biraz daha benim fikrim o yönde. Yeni modeller geldikçe 1GH ın fiyatı inecek..
BEN A200-1GH alalı 5 gün oldu.
performans olarak memnunum .Vista yüklü üzerinde. fakat hard diskden lıkır lıkır sesler geliyor. Bu sizce normalmidir? Müzik acarsam bu lıkırtı seslerini duymuyorum..geceleri bilhassa kulagı tırmalıyor. Bu problemın bi caresi varmı acaba.? Xp yüklesem bu hdd den gelen sesleri azaltırmı yorumlarınız bekliyorum..tşkler
arkadaşlar ben ben bilgisayarımı(Satellite A200-1GH) alalı 2 hafta oldu ama nedense benimkini yavaş buluyoru ve geriliyorum. En basitinden media playerla müzik dinlerken başka birşey yapınca inanılmaz takılıyor. ayrıca ekran kartının 3D özelliği yokmu? Norton İnternet Sercurity ve Norton Antivirus Kullanıyorum takılma bundan kaynaklanıyor olabilirmi? Son sorumda driverlarımı güncellemem işe yararmı? Zaten iki hafta önce aldım. Bide :) ben bualetin driverlerini bulamadım arkadaş. Modeli tutturamıyorum PSAECE yazıyor benimkinin altında driver siteinde modeller PSAEC0-1-7 gibi geçiyor bunada bir anlam vermedim.
quote:
Orjinalden alıntı: siyahmarti
En basitinden media playerla müzik dinlerken başka birşey yapınca inanılmaz takılıyor.
Bende A200-1M4 var, bazen bende de aynısını yapıyor sanırım Vista'dan dolayı.Bazen gereksiz şekilde cpu yu kullanıyor.SP-1 çıkınca inşallah düzelicek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme