Bu modeli kullanıyorum ve hoparlörlerden yüksek seste cızırtı geliyor bir süre sonra da mavi ekran hatası veriyor. cızırtı her zaman var ama mavi ekran günde 2-3 defa oluyor. toshiba hdd recovery ile fabrika ayarlarına geri çevirdim ama sorun düzelmedi sesi tamamen kısmazsam anormal bir cızırtı var. Hoparlörlerde fiziksel bir sorun yok. mavi ekran hatasının fotoğrafı da şurada:
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8800A9CDC5C BCP2: 0000000000000001 BCP3: FFFFF880089B6165 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\111410-21574-01.dmp C:\Users\c**ta\AppData\Local\Temp\WER-66191-0.sysdata.xml
daha fazla pişmanlık duyduğum bir kararım olmamıştı bu markanın bu modelini alana kadar ki beni hiçbir şey stres ve mağduriyet için bedel ödemek kadar sinirlendiremez. Lütfen bilginiz varsa paylaşın.
arkadaşım baya olmuş konu açılalı ama bu sorun bana işletim sistemiyle alakalıymış gibi geldi. Ben de buna benzer ufak tefek sorunlar yaşamıştım. Recovery yerine, dışardan bi tane windows 7 ultimate gibi farklı bi sistem yüklemeyi dene, bu sorunlar bence kalkacaktır.
aynı sorun bende de var. müzik dinlemediğim zamanlar kapatıyorum hoparlörü.
Arkadaşım bu modelden bende aldım Aynı sorun bendede var. İnternetten araştırdım Full seri hatalı. Herkeste aynı problem var.
Ayrıca diğer problemler Zırt pırt mavi ekran geliyor. Cızzz sesi ile ekran donup kalıyor. Reset atıyorum (power tuşuna 5 sn basılı tutarak kapamak zorunda kalıyorum) Hoparlörlerden cızırtı geliyor. Başlangıç programlarını kapattığım halde çok zor açılıyor. Pc hantal kallıyor. Powere bastıktan sonra 4 dk dan sonra ancak internete girebiliyorum.
Ama oyunlarda performansı çok iyi. Garantiye göndereceğim ama Ful dökümanları silip geri gönderirler diye korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BayCC
Arkadaşım bu modelden bende aldım Aynı sorun bendede var. İnternetten araştırdım Full seri hatalı. Herkeste aynı problem var.
Ayrıca diğer problemler Zırt pırt mavi ekran geliyor. Cızzz sesi ile ekran donup kalıyor. Reset atıyorum (power tuşuna 5 sn basılı tutarak kapamak zorunda kalıyorum) Hoparlörlerden cızırtı geliyor. Başlangıç programlarını kapattığım halde çok zor açılıyor. Pc hantal kallıyor. Powere bastıktan sonra 4 dk dan sonra ancak internete girebiliyorum.
Ama oyunlarda performansı çok iyi. Garantiye göndereceğim ama Ful dökümanları silip geri gönderirler diye korkuyorum
Harici hdd ye yedekleyip gönderebilirsin.Zaten garantiye giden her bilgisayarı formatlıyorlar
Yedek HDD yok. Ama 80GB diğer pc nin belleği var. 250gb lık dosyayı buraya atma şansımız felan varmı. Yoktur ama şansını deneyim ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme