beyler acil yardım lazım toshiba satellite p855 modelini kullanıyom cok memnundum taki 10 gun oncesine kadar surekli olrak ses gidiyor durup dururken driver vs kontrol ettim ama hiç bir şekilde geri gelmiyor tek çözümü var aygıt yoneticisinden hoparlöru devre dişi bırakıp tekrar etkinleştirip kapatıp açmam lazım pc yi yanlız ses en fazla yarım saat 40 dk daha oluyor sonra tekrardan gidiyor bilen bir arkadaş varsa bana kalıcı bir çözum önere bilir mi
Mevcut yazılım hatalı olabilir güncel yazılımını yüklediniz mi yada ses kartı üretici sitesindekini yükleyin
driver i kontrol ettim bir sıkıntı yok guncellemleri filan da tamam dedgiim gibi pc aygıt yoneticisinden hoparloru devre dısı bırakıp tekrar etkınleştirp pc yi kapatıg actıgım zaman geçici biri sure geliyor ses yaklaşık 40-50 dk bazen daha da uzuyor bu sure ama ben kalcı bır cozum ıstıyorum yardımcı olrsanız sevinirim
Sistem aygıtı anlık tanımlamıyor olabilir mümkünse bilgilerinizi yedekleyim recovery varsa recovery yoksa format atın yeniden sistemi güncelleyip deneyin.Sürücü kaynaklı olmadığına eminseniz sistemden kaynaklı olabilir.Denemekten birşey kaybetmezsiniz.