Şimdi Ara

satıcı ürünü almıyor ne yapmalıyım ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz kanundaki açıktan yararlanıyorsunuz. Yanlış renk alıp bide bunu satıcıya mal etmeye calışıyorsunuz. Vicdanınız rahatsa diyecek birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Siz kanundaki açıktan yararlanıyorsunuz. Yanlış renk alıp bide bunu satıcıya mal etmeye calışıyorsunuz. Vicdanınız rahatsa diyecek birşey yok.

peki kargo ücretini ödemeyi kabul ettim ama satıcı ürün içeriğini değiştirmişşindir diyerek işi yokuşa sürmekte,tüm kanuni haklar benden yana ürünü beğenmedim iade edeceğim.vicdanım çokta rahat .avukata danıştım pazartesi ihtarname çekilecek.
  • evet arkadaşlar alo 175ide arayarak danıştım avukatın demiş olduğunu dedi,pazartesi ihtarname çekeceğim paramı ödemez ise hem devlete ceza ödeyecek kurallara uymadığı için hemde paramı ödemek zorunda kalacak,gelişmeleri yazarım.
  • Ürün üzerinde oynama yapılmadıysa satıcı haksız. Kargo ücretini ödemeyecekse e ticaret yapmasın o zaman. Müşteri her zaman haklıdır bence. Müşterinin art niyeti varsa satıcı da hakkını arasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Ürün üzerinde oynama yapılmadıysa satıcı haksız. Kargo ücretini ödemeyecekse e ticaret yapmasın o zaman. Müşteri her zaman haklıdır bence. Müşterinin art niyeti varsa satıcı da hakkını arasın.

kimsede hak hukuk kul hakkı kalmamış ki herkes 3 kuruş peşinde,kargo ücretini ödemeyide kabul ettim lanet olsun diyerek ama onada rest çekti.
  • Satıcının mesajı tamam hoş olmamış belki ama merak ettiğim ürünü bilmeden mi aldınız nesini beğenmediniz kozmetik ürünün paketini açmadan kutusunu mu beğenmediniz orasını tam anlayamadım. Ürünün ambalajını açmadan kontrol ederim demişsiniz orjinalliğini mi kontrol ediyorsunuz yani sahte ürün mü yollanmış
  • Kozmetik ürünün fiyatı kac liraki bu kadar egale isyan.. Sen begenmedin mi kardesim ürünü,saticida almiyor mu kolayi var mahalleyi örgütleyip herkes en pahali üründen siparis ediyor.. Ve ürün kargoya veriyor ya yanlis adrese ya da kabul etmiyorsun adama haftalik kol gibi kargo parasi giriyor..sonra el mi yaban bey mi yaban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despot12 -- 17 Ekim 2015; 3:16:36 >
  • tüketicinin ürünün nesini beğenip nesini beğenmediği sorun değil
    ister yanlış beden sipariş etmiş olsun isterse yanlış renk, tüketici her zaman haklıdır
    haksız bile olsa o şekilde cevap verilmez, bir mal satıyorsan onun iade edilme riskini göze alacaksın arkadaş, yemiyorsa satma.
    böyle pis herifler ticaretle uğraşıyor, ne acayip ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Kozmetik ürünün fiyatı kac liraki bu kadar egale isyan.. Sen begenmedin mi kardesim ürünü,saticida almiyor mu kolayi var mahalleyi örgütleyip herkes en pahali üründen siparis ediyor.. Ve ürün kargoya veriyor ya yanlis adrese ya da kabul etmiyorsun adama haftalik kol gibi kargo parasi giriyor..sonra el mi yaban bey mi yaban

1kuruş tl ben 1 kuruşumun hakkını ararım aricam

• bizim ülkede kimse hakkını arayamadığı için bu hale geliyoruz
    satıcı diyorki bunlar nasılsa aptal müşteri, ne versek yer
    hakkınızı arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Hocam ggden 978 satisdan %99 olumlu yorum almış bir satıcıyı dolandırıcılıkla itham ederek çok büyük vebal istiyorsunuz. Karşı tarafin takındığı tutunda hoş değil orasi ayri. Dediğinin gibi issiz bir adamsin kendinize is ariyorsunuz.

Allah selamet versin
    Esenlikler

%99 olumlu yorum alması haklı olduğunu göstermez
    aynı şey benim başıma da geldi
    başka bir satıcıdan ses bombası mp3 çalar aldım satıcı %99 olumlu idi
    ürünüm geldiğinde kendi ürün kutusuyla ek ambajlajlanmadan alalade gönderilmiş
    köşesi ezilmiş, tutacağı kırılmış ve içinde batarya kopmuş şekilde gelmişti
    ürünü çekle uygun fiyata aldığım için iade etmedim kendim onardım
    ama olumsuz yorum yaptım adam beni neredeyse dövecekti olumsuz yorum yüzünden
    bende lanet olsun deyip ürün yorumunu nötr yaptım
    yani % deliklere inanma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    bence sonuna kadar haklısın
    1 - satıcının tavrı bunu hakediyor
    2 - vicdanın rahat olsun sanal satışlarda firmalar kargo ücretlerini göze alarak ürün satsın beceremiyorsa bu işi bıraksın
    3 - sana olumsuz yorum yapanların hepsi satıcıdır bunu bil

• n11 den aldığım nektar yağmurluk büyük geldiğinden iade gönderdim
    satıcı almam ilk kullanıcı özelliğini yitirmiş dedi
    n11 e yazdım satıcıdan yana oldular
    1 ay bekledim ürünü geri göndermeleri için
    gelmeyince şikayetvar sitesine yazdım
    n11 satıcıyla görüştü ürün kaybolmuş dediler sonra paramı iade ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: valihalil

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Hocam ggden 978 satisdan %99 olumlu yorum almış bir satıcıyı dolandırıcılıkla itham ederek çok büyük vebal istiyorsunuz. Karşı tarafin takındığı tutunda hoş değil orasi ayri. Dediğinin gibi issiz bir adamsin kendinize is ariyorsunuz.

Allah selamet versin
    Esenlikler

%99 olumlu yorum alması haklı olduğunu göstermez
    aynı şey benim başıma da geldi
    başka bir satıcıdan ses bombası mp3 çalar aldım satıcı %99 olumlu idi
    ürünüm geldiğinde kendi ürün kutusuyla ek ambajlajlanmadan alalade gönderilmiş
    köşesi ezilmiş, tutacağı kırılmış ve içinde batarya kopmuş şekilde gelmişti
    ürünü çekle uygun fiyata aldığım için iade etmedim kendim onardım
    ama olumsuz yorum yaptım adam beni neredeyse dövecekti olumsuz yorum yüzünden
    bende lanet olsun deyip ürün yorumunu nötr yaptım
    yani % deliklere inanma

aynen ya, gg dan ayakkabı aldım, yanlış numara, çakma ve faturasız geldi, ama bakarsan satıcı % 99, resmen sahtekarlık. piyasada 50 tl ye satılan ayakkabıyı satıyor eleman orijinal diye, hem ayakkabı ücretini, hem de kargo ücretini çatır çatır geri aldım, etmeseydi çakma mal satmaktan mahkemeye verecektim, zaten lisans sahibi firmaya ilettim, ilgileniyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.