Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 model honda civic ls modeli 69 bin küsür km de sadece sol çamurlukta lokal boya var 19000 ytl ye "galeriden" alındı...

(resim temsilidir)

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkn -- 13 Mart 2008; 17:36:12 >
  • 2004 model opel astra comfort modeli 63 binde lpg li beyaz renk 20 000 ytl ye alındı...bence 1 milyar kazıklandık ama neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkn -- 12 Mart 2008; 0:07:23 >
  • 2004 model ford focus collection HB. siyah renk. Otomatik vites. landi renzo marka garantili LPG var. 95000 km.'de sol taraf kapılarda boya var sadece. : 18000 YTL...
    Nasıl?
  • arkadaslar honda ies 1,6 otomatik abs klima 1 hava yastığı çelik jant ne kadardır.araba temiz diyor sahibi 135000 de.15000 verilirmi.
  • modelini de yazsaydın.sanırım 1999-2000 gibi bir şey...

quote:

Orjinalden alıntı: ucgun33

arkadaslar honda ies 1,6 otomatik abs klima 1 hava yastığı çelik jant ne kadardır.araba temiz diyor sahibi 135000 de.15000 verilirmi.
  • Valla arkadaşlar ben bu işi anlamıyorum.
    Şu piyasaya bi bakın ya 150000i geçmiş araba bulmak nerdeyse imkansız. Hayret ya ne kadar az araba kullanan bi milletiz biz böyle :) Ne kadar alışılagelmiş birşey haline geldi bu km düşürmek,insanları kandırmak ya hayret bişey.

1993 model Opel Vectra A 1.8s beyaz ,brc marka lpgli, motoru çok temiz ve 278000 km deki aracımı 8200 Ytl ye verdim geçen ay.
    Demekki km yi bi 150000 düşürsem (ki bu çok kolay sadece tornavidayla birkaç vida sökmek yeterli) çok daha iyi fiyata giderdi ama sonra biryerlerden elbet çıkardı o para.
  • 1999 model 4 kollu direksiyonlu lavato sıralı sistemli 126 bindeki füme renkli honda 1.6 ies model araba (sadece sağ çamurlukta işlem var) 13 000 ytl ye verildi...
    (resim temsilidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkn -- 11 Mart 2008; 23:56:28 >
  • 2004 Grand Cherokee Overland 2.7CRD Motor Temiz 41.000 Euro
  • 2000 ies
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordini_ozan

bizde geçen hafta 1990 lada samara aldık 3600 ytl araba temiz bordo renkli araba koltuk kılıfı ve paspas istiyor 150 ytl masrafı var lpg için arabayı hangi ustaya gösterdiysek güzel dediler bu arada 3 ay vadesi, var çoık a yakıyo bu arada kafama takıldı 2001 trafiğe çıkışlı yazıyo ruhsat ta

uygun fiyata almışsınız. güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Yakında ankaraya geleceğim. Tamtest'te bazı testler yapacağım. Şuan yüksek lisans yapıyorum. Geçici kadroyla araştırma görevlisi oldum. Yazın kadrom ve okulum bitiyor. Ucuz ve mümkün olduğunca az yakan ve yine mümkün olduğunca sorunsuz bir araç arıyorum. Bende ilgilendiğim aracın resmini koyayım bari.

Bu araç için nekadar fiyat isteniyor
  • 99 model 132binde opel astra cd sedan 15250 ye alındı.

sol arka camurlugunda ufak bir surtmeden dolayi boya var
  • Valla çok bir bilgim yok bu konularda, ama 2-3 aydır arabamı satmaya çalıştığım için şunu söyleyebilirim; bence aracım rahat 33.000 YTL etmeli, bu sebeple zaten internetten bu fiyatta verdim ilk ilanımı (bu arada aynısına daha fazla isteyen galericiler, sahibinden satanlar var, hem internette hem gazetelerde hem de pazarlarda). Neyse bir zaman satamayınca gazete ilanı verdim arayanlara 32500'den başladım 31500'e kadar düştüm olmadı, pazara götürdüm 32500 dedim olmadı, internette fiyat kırdım en son 30750'ye indirdim henüz olmadı. Ama daha da inmeyi düşünmüyorum, kısmet belki yaza doğru daha yüksek fiyata satarım. Genelde yorumlar tek taraflı, sadece alıcı gözüyle yazılmış. Peki ya sahibinden satanlar? Onlara bu arabalar piyangodan falan mı çıktı?? Ben dünya kadar zararla etmesi gereken değerin altında sattığımı düşünüyorum. DOD aracıma nakit 29.000 verdi, emaneten olursa 30.000 dedi. Sizce benden bunu alıp kaça satarlar? Bence 33000 - 34000 altına satmazlar. Kazanan kim olur bu sayede, ne ben, ne son alıcı; sadece DOD olur.

Neden bunları yazıyorum, hergün hemen tüm piyasayı takip ediyorum, piyasa ölü ötesi ölü durumda şuan, araba alan yok, internette satılan araçlarda fiyat kıran kırana... Kimse internette fiyatların abartı olduğuna beni ikna edemez, tamam pahalılar olabilir, ama her arabada hemen hemen istenenlerin çoğu bence rüya gibi fiyatlar alıcı bakımından. Onun için buradaki alıcıları da lütfen yanlış yönlendirmeyin.

Bu alış veriş bana çok büyük ders oldu, bunu sıfır almıştım, bir daha sıfır almam, ne zaman neyi nerde uygun bulurum öğrenmiş oldum. Daha sonra da bu tecrübemi kullanacağım bir daha araç alırken.

Kişisel fikrim; şu an sıfır otomobiller zaten kampanyadalar, halen 2007 fiyatlarının da altında indirimlerle satılıyorlar. Hem bu sebeple hem de piyasanın çok kötü olması sebebiyle şu anda internetteki araç fiyatları çok çok hesaplı. Yaza doğru piyasa hareketlenince, üstüne sıfır araçlar zam yapınca bi iki aya bu fiyatlar rüyalarda görülür. Şundan eminim ki; internette bulunan hesaplı bir araç galeriden, tanıdıktan, pazardan, gazeteden bulunandan çok daha hesaplıdır. Ancak alıcılar ciddi değiller, ölünün de ölüsü olsun istiyorlar, bu sebeple araçlar satılmıyor. Ciddi alıcılar fırsatları kaçırmasınlar derim.

Not: Herşekilde her yerde istisnai durumlar olabilir, sadece genel izlenimimi yazdım.

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: elessarf

Valla çok bir bilgim yok bu konularda, ama 2-3 aydır arabamı satmaya çalıştığım için şunu söyleyebilirim; bence aracım rahat 33.000 YTL etmeli, bu sebeple zaten internetten bu fiyatta verdim ilk ilanımı (bu arada aynısına daha fazla isteyen galericiler, sahibinden satanlar var, hem internette hem gazetelerde hem de pazarlarda). Neyse bir zaman satamayınca gazete ilanı verdim arayanlara 32500'den başladım 31500'e kadar düştüm olmadı, pazara götürdüm 32500 dedim olmadı, internette fiyat kırdım en son 30750'ye indirdim henüz olmadı. Ama daha da inmeyi düşünmüyorum, kısmet belki yaza doğru daha yüksek fiyata satarım. Genelde yorumlar tek taraflı, sadece alıcı gözüyle yazılmış. Peki ya sahibinden satanlar? Onlara bu arabalar piyangodan falan mı çıktı?? Ben dünya kadar zararla etmesi gereken değerin altında sattığımı düşünüyorum. DOD aracıma nakit 29.000 verdi, emaneten olursa 30.000 dedi. Sizce benden bunu alıp kaça satarlar? Bence 33000 - 34000 altına satmazlar. Kazanan kim olur bu sayede, ne ben, ne son alıcı; sadece DOD olur.

Neden bunları yazıyorum, hergün hemen tüm piyasayı takip ediyorum, piyasa ölü ötesi ölü durumda şuan, araba alan yok, internette satılan araçlarda fiyat kıran kırana... Kimse internette fiyatların abartı olduğuna beni ikna edemez, tamam pahalılar olabilir, ama her arabada hemen hemen istenenlerin çoğu bence rüya gibi fiyatlar alıcı bakımından. Onun için buradaki alıcıları da lütfen yanlış yönlendirmeyin.

Bu alış veriş bana çok büyük ders oldu, bunu sıfır almıştım, bir daha sıfır almam, ne zaman neyi nerde uygun bulurum öğrenmiş oldum. Daha sonra da bu tecrübemi kullanacağım bir daha araç alırken.

Kişisel fikrim; şu an sıfır otomobiller zaten kampanyadalar, halen 2007 fiyatlarının da altında indirimlerle satılıyorlar. Hem bu sebeple hem de piyasanın çok kötü olması sebebiyle şu anda internetteki araç fiyatları çok çok hesaplı. Yaza doğru piyasa hareketlenince, üstüne sıfır araçlar zam yapınca bi iki aya bu fiyatlar rüyalarda görülür. Şundan eminim ki; internette bulunan hesaplı bir araç galeriden, tanıdıktan, pazardan, gazeteden bulunandan çok daha hesaplıdır. Ancak alıcılar ciddi değiller, ölünün de ölüsü olsun istiyorlar, bu sebeple araçlar satılmıyor. Ciddi alıcılar fırsatları kaçırmasınlar derim.

Not: Herşekilde her yerde istisnai durumlar olabilir, sadece genel izlenimimi yazdım.

Saygılar

düşüncelerine kısmen katılmakla beraber burada tek amacın , aracın olması gereken asıl değerinden (hakkından) daha fazla fiyat çeken gerek galeri gerekse araç sahiplerine bir nevi başkaldırı olarak algıladığım için buraya etrafımda alım satımı yapılan araçları yazarak bolca ilanatta bulunacağım...senin aracın 33 bin ytl ediyorsa piyasa değeri yani-hakkı-oysa zaten sorun yok...ama sen ben bu aracı 40 bine aldım 100 bin yapayım 38 e satayım bindiğim de kar kalsın...hesabı kapandı artık...benim de şahsen kendi cliom var ve değeri piyasası 14,5 - 15 bin kalkıp buna 2004 deyip 80 binde deyip temiz deyip değişen yok deyip boya yok deyip 17 istersem milleti enayi yerine koymak olmaz mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: grkn

quote:

Orjinalden alıntı: elessarf

Valla çok bir bilgim yok bu konularda, ama 2-3 aydır arabamı satmaya çalıştığım için şunu söyleyebilirim; bence aracım rahat 33.000 YTL etmeli, bu sebeple zaten internetten bu fiyatta verdim ilk ilanımı (bu arada aynısına daha fazla isteyen galericiler, sahibinden satanlar var, hem internette hem gazetelerde hem de pazarlarda). Neyse bir zaman satamayınca gazete ilanı verdim arayanlara 32500'den başladım 31500'e kadar düştüm olmadı, pazara götürdüm 32500 dedim olmadı, internette fiyat kırdım en son 30750'ye indirdim henüz olmadı. Ama daha da inmeyi düşünmüyorum, kısmet belki yaza doğru daha yüksek fiyata satarım. Genelde yorumlar tek taraflı, sadece alıcı gözüyle yazılmış. Peki ya sahibinden satanlar? Onlara bu arabalar piyangodan falan mı çıktı?? Ben dünya kadar zararla etmesi gereken değerin altında sattığımı düşünüyorum. DOD aracıma nakit 29.000 verdi, emaneten olursa 30.000 dedi. Sizce benden bunu alıp kaça satarlar? Bence 33000 - 34000 altına satmazlar. Kazanan kim olur bu sayede, ne ben, ne son alıcı; sadece DOD olur.

Saygılar

düşüncelerine kısmen katılmakla beraber burada tek amacın , aracın olması gereken asıl değerinden (hakkından) daha fazla fiyat çeken gerek galeri gerekse araç sahiplerine bir nevi başkaldırı olarak algıladığım için buraya etrafımda alım satımı yapılan araçları yazarak bolca ilanatta bulunacağım...senin aracın 33 bin ytl ediyorsa piyasa değeri yani-hakkı-oysa zaten sorun yok...ama sen ben bu aracı 40 bine aldım 100 bin yapayım 38 e satayım bindiğim de kar kalsın...hesabı kapandı artık...benim de şahsen kendi cliom var ve değeri piyasası 14,5 - 15 bin kalkıp buna 2004 deyip 80 binde deyip temiz deyip değişen yok deyip boya yok deyip 17 istersem milleti enayi yerine koymak olmaz mı?

Ederinden fazla fiyat çekersen insanları enayi yerine koymazsın, kendini koyarsın bence; zira aracını satamazsın. Yazımın anafikrinin aslında bunlarla hiç alakası yok. Sadece ben kendi hikayemle piyasayı anlattım, ve kesinlikle düşüncem çok uygun araçların şu ara bulunduğu, yakında bu fiyatlara araç bulunamayacağı ve cidden araba alacakların şu aralar fırsatları değerlendirmeleri gerektiği, bu fırsatları da gönül rahatlığı ile internetten arayabilecekleridir. Ben araba alacak olsa idim internetten alırdım ve bu sıralar alırdım.

• arkadaşlar...

2005 opel astra 1.6 classic sedan, spor paket..full, 33000 km, beyaz ankarada.. 19000 ytl ye anlaştım..
    kazası çiziği yok.. araba tanıdığım birinde arabayı da biliyorum alındığı günden bu yana..

size fiyatı nasıl.. arabayı da tavsiye eder misiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ileri1geri -- 14 Mart 2008; 12:13:18 >
  • 2005 Fiat Strada 60.000 km'de 11 bin Liraya Bursa da satıLdı..1994 Kartal Slx Ön sağ çamurluk bayalı araç çok temiz 7.200 e aLındı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2ileri1geri

arkadaşlar...

2005 opel astra 1.6 classic sedan, spor paket..full, 33000 km, beyaz ankarada.. 19000 ytl ye anlaştım..
    kazası çiziği yok.. araba tanıdığım birinde arabayı da biliyorum alındığı günden bu yana..

bedava valla
  • yanlış olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: 2ileri1geri

arkadaşlar...

• giza
    yanlış olmasın derken?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.