< Bu konunun sahibi Görkem3123 iken Görkem3123 tarafına aktarılmıştır -- Eyl 24 2013 11:28AM > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi Görkem3123 iken Görkem3123 tarafına aktarılmıştır -- Eyl 24 2013 11:28AM > |
Yok 45 eder bilader honda vtec bu efsane ya hani adam ls diyo ls
Orjinal çelik jant yok Sunroof yok Zenon far yok Katlanır ayna yok Dijital klima yok Arka makam perdeleri yok Lastik basınç sensörü yok Hız sabitleyici yok Yok da yok daha sayamıcam yeter şu 93 98 toyota ile 2002 2006 honda sempatizanlığı |
Bu kadar yazıp çizmeye gerek yok, hesap basit;
Sahibindene girin aracı seçin, fiyata göre düşükten yükseğe doğru sıralayın, kaç ilan varsa yüzde 10'luk en ucuzları atın, onlar sıkıntılı. Sonrasında ilk sıradaki en ucuz araç sizin o araca vermeniz gereken maksimum fiyat. Gerisi şişirme fiyatlar. Selamlar. |
Kardeşim kusuruma bakma ama senin gibiler yüzünden bu piyasa böyle. Acelemiz yok dursun, mal alıcıya satılır demişsin. Aracın punto ikinci eli hızlı olan bir araç neden satılmıyor ? Gerçi satılıp, satılmaması senin için önemli değil. Üç beş bin para biriktirip 15 binlik aracı şuan 20 bine almaya çalışan (emektar) insanlar için önemli. Bizim mahallede sahibindene fiyatı 42 bin olup 46 bin diye koyan üç tane tanıdıgım var. Satılırsa satılır satılmazsa biniyorum zaten diyen insanlar bunlar. Onlara da kızıyorum. Suni enflasyoncular onlar. İnsanlara sıkıntı yaratan ne oldum delisi insanlar. 2010 senesinde 14.500 liraya sattıgım aracım şuanda 24 ten aşağı sahibindende yok. Buna sebep olan herkesi esefle kınıyorum.
|
Araç sıfır fiyatını isterken utanma hissiniz oluştumu hiç
|
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-temiz-fiesta-752072483/detay/
Arkadaşlar ilandaki benim eski aracımda 30 Ekimde sattım. İlanın açıklamalarında yalanlar var. belki denk gelirsiniz bilginiz olsun diye paylaşıyorum sizinle. 1-Rengindeki parlaklıktan anlaşılacağı gibi garaj arabasıdır . YALAN araç dışardaydı nerdeyse her gün bindim 2-Yalnızca ön kaput değişik (park halindeyken kamyonun geri manevrasıyla oluşmuştur) , 2 Çizik Boyası var. YALAN ben aracı 1.5 sene önce bu şekilde aldım ancak neden değiştiğini bilmiyorum, ve sağ ön kapı muhtemelen kazadan dolayı boyalı, değişenler kaput ve sağ çamurluk. 3-*Tasarruflu olması sebebiyle aldım ve devamlı uzun yolda kullandım. YALAN aracı alalı daha 2 gün olmuş :) aracı şahsen ben şehir içi şehir dışı karma kullandım. 4-*MOTOR ÇOK İYİ ÜFLEME DUMAN ATMA YOK YALAN, ilk gazda bariz siyah duman var, ve aracın karterinde yağlanma var. |
Arkadaş bi araba alalım dedik 94 model corollaya 18 bin istiyorlar, toroslar şahinler 10-15 bin bu neyin kafasıdır?
|
Golfte öylesine bi araba sonuçta.
|
2 parça değişenli bir de üstelik 248.000 km'de 27.000'e satıldı. İyi vermişsiniz mi desem alan arkadaşa geçmiş olsun mu desem bilemedim.
|
Sana iyilik yaramaz ne alırsan al
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 27 Ekim 2007; 0:18:42 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukeya -- 1 Ocak 2008; 20:29:04 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 28 Ekim 2007; 10:27:46 > |
|
|
|
|
|