Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.816
Cevap
327
Favori
817.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 model tavansız hatasız boyasız highline 1.6 TDi dsg Golf (38bin kmde) eğer bir olumsuzluk olmaz ise 157bine satıldı.
  • SıfırSıkıntı kullanıcısına yanıt
    Şimdi bütçeniz ne aile arabası mı olucak yada illa sedan mı olucak vs

ben şu zamanda araba almayı düşünmüyorum çünkü gerçekten de ederi eden bi araç yok

bomboş clio 4 bile 60 bin lira olmus sıfırını 45 bin liraya satıyolardı yanı ilerde illaki 80 e aldıysanız 100 e satarsınız çünkü o zamanın değeride o olur ama bence lüzumsuz

opel astra J kasası özellikle beğendiğim bir araç ama HB ve sunrooflu modeliama alıcaksan 45-60 arası bi fiyat olucak neden dersenız 45 bin lira 2. el teklif almıştım 2016 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

Şimdi bütçeniz ne aile arabası mı olucak yada illa sedan mı olucak vs

ben şu zamanda araba almayı düşünmüyorum çünkü gerçekten de ederi eden bi araç yok

bomboş clio 4 bile 60 bin lira olmus sıfırını 45 bin liraya satıyolardı yanı ilerde illaki 80 e aldıysanız 100 e satarsınız çünkü o zamanın değeride o olur ama bence lüzumsuz

opel astra J kasası özellikle beğendiğim bir araç ama HB ve sunrooflu modeliama alıcaksan 45-60 arası bi fiyat olucak neden dersenız 45 bin lira 2. el teklif almıştım 2016 da
    Üstad ben memurum. Hafta sonları eşimle gezmek için araç arıyorum. 85 bin TL param var. Temiz bir şey almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde 2. El temsili

Kahramanmaraşlı esnaf 50 lirayı, 50 bin liraya satışa çıkardı

https://www.sondakika.com/amp/haber-kahramanmaras-hatali-basim-oldugunu-iddia-ettigi-12707665/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Focusclubtr.com da konusu açılan kırmızı spor paket bi focus 3.5 titanium vardı, hatta araç 2018 model olduğu ve uzun zamandır showroomda beklediği için aküsü bitmiş sanırım. :/
    Bugün arkadaşla karşılaştım.Sizin bahsettiğiniz kişiyle benimki aynıymış

• Bu araba 184bine satıldı.

• Yazık valla yazık bu fiyatlara!

2 ay önce KKTC de 2009 model 207 cabrio aldım,ilk sahibinden,boyasız 75 bin km'de,özel sipariş,opsiyon listesindeki bütün donanımlar eklenmiş,30 bin tl

• Arkadaşlar megane 4 arıyorum donanım en asagi touch olacak km 80bin altı tercihen manuel ve servis bakımlı bir araç arıyorum arkadaslar

• 2016 Passat 1.4 TSI 122 HP Highline Dsg

48k km , boya hata kaza yok

175 bin e satıldı

• Clio3 HB 2012 1.5dci 75hp manuel extreme 92km ilk sahibiydik 3bin hasar kaydı sol ön çamurluk değişik 49bine takasa verdik bayiye..ilan açıp satmaya uğraşsak 52ye falan giderdi.
    Sıfır clio sw sport tourer 0.9tce 90hp touch manuel kırmızı aldık 89bine oyak indirimli
    10bin peşin 30bin 18ay 0.63faizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 15 Aralık 2019; 9:29:43 >
  • Yakın zamanda 2015-2016 1.6 dizel otomatik Opel Mokka alıp-satan, kaça alınıp satıldığını duyan var mı ?
  • 2018 insignia dizel otomatik excellence + kış paket, 1 kapı yarım boya, 21.000 km 179a aldım
  • Hocam 80 bine düşük km otomatik benzinli ne alınır?

Teşekkürler.

• Kazasız boyasız değişensiz tramersiz 2015 fluence icon+prestij paket edc 120000 km ve servis bakımlı aldık. 89000 tl ödedik iyi midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam 80 bine düşük km otomatik benzinli ne alınır?

Teşekkürler.
    Benzer özellikte 2015üstü düşük km 90bine kadar otomatik dolu paket tercihen sunrooflu araç bakıcam sıfır boş clio yerine. Ne önerirsiniz

• qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Şu an sadece mitsıbishi space star . Bende eşim için bütçe çıkardım 40 bine otomatik , bulamayınca 70-80 e kadar çıktım ama temiz otomatik araç bulamıyorum . Temiz swift bile 90 lira , sıfırının 105 e satıldığını bilmiyorlar heralde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

Şu an sadece mitsıbishi space star . Bende eşim için bütçe çıkardım 40 bine otomatik , bulamayınca 70-80 e kadar çıktım ama temiz otomatik araç bulamıyorum . Temiz swift bile 90 lira , sıfırının 105 e satıldığını bilmiyorlar heralde .
    2017 Picanto bakın.
    6 havayastigi far sensoru standart.

• İkinci el piyasasının geleceği hakkında fikri olan var mı?Aşırı yapay bir yükselme var.4 ayda aynı model araba üstüne 20 bin koymuş.Bu nasıl mümkün oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com
    Mitsubishi / Attrage / 1.2 / Intense Plus / PAZARLIKSIZ OTOMATİK FULL SIFIR ATTRAGE TR DE TEK sahibinden.comda - 765470360
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-pazarliksiz-otomatik-full-sifir-attrage-tr-de-tek-765470360/detay

sahibinden.com
    Mitsubishi / Space Star / 1.2 Intense / mehmet beye hayırlı olsun opsiyonlanmistir sahibinden.comda - 758870294
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-13.780-km-de-temiz-758870294/detay

• Eskiden burda sadece arabasını satanlar kaça sattığını yazardı. Şimdi piyasa ile ilgili hiç bi yerden fiyat kıyaslayamıyoruz...

• 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.