Benim kendi aracım Golf Impresion ama 450'ye satamadım birkaç ay evvel. Demek 480 ediyor ha... İyi o zaman 500 etsinde 550'ye 2017 Highline Tiguan fln alayım. |
Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (436. sayfa)
-
-
1 kaç ay önce satamamanızn normal o rakama.
şimdi uçtu rakamlar 10 bin km altı olanlar 500civarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
550ye sıfıra yakın tiguan highline varsa hemen alalım hocam nerde bu?
2005 1.2 palio manuel, lpg li 116 bin tl ye satıldı.
tiguan highline varsa 2021 life poloyu yarın satarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Manuel şanzıman Passat Tiguan 550 civarına bir sürü var, 600'e çıkarım derseniz 1.6 TDi Highline manuel Tiguan ve 1.4 TSI R-Line temiz Tiguan'lar mevcut.
-
Baktım hocam. 50-100k hasar kayıtlıları dediğiniz fiyat. Buyrun gördüklerimi. 2021 falan da değil 2018 model.
1.6 TDi manuel.
İlk el hata boya yok 560 bin istiyor hayalet gösterge ve Highline jantı mevcut. Km biraz yüksek tabii.
Mesela 490'a var.
Hayalet gösterge+19'' jant+cam tavan olan var.
Manuel Passat Highline'larda var, manuel sürerim diyorsanız 500-600'edehşet arabalar var.
-
Hocam zaten ilk mesajımda da 'sıfıra yakın' demiştim, yoksa 6 yaşında yüksek kmde ve manuel illa ki vardır. Anlaşmazlık olmuş....
manuel alanın elinde ömürlük kalır 😁
manuel candır ama piyasa gerçekleri bambaşka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 4 Mayıs 2022; 9:57:41 >
Özellikle manuel suv, kesinlikle katılıyorum. En gitmeyen bileşim olabilir manuel+suv.
Astra h kasa 2012 otomatik değişensiz sedan 111.yıl 150bin km aracım 210 bin istiyorum SATAMADIM
Polo 1.2 tsi manuel 2017 model 60 bin tlde boyasız hatasız ilk sahibinden 300 bin tl satıldı kemik gibi arabaydı eskiden arabaların daha sağlam yapıldığıda kesin.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-polo-987238962/detay
arkadaşın kazıklanmış sadece 20 bin fazla verip yeni kasa cam tavanlı daha düşük km 2 yaş genç araba alabilirmiş
Hocam çok zekisiniz gerçekten millette aptal bu araç 7 aydır ilanda gidin görün bakalım duruyor satamıyor dimi cam tavanlı poloyu vah vah. Bu arada benim arkadaşım nasıl kazıklanmış oluyor. araç satarak kazıklanmakta ilginç... her gördüğü ilanıda gerçek sanan burda yazabiliyor işte otomotiv konusunun kanayan yarası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 7 Mayıs 2022; 17:58:5 >
Bayram oncesi 27.05 tarihinde bmw 4.20 grancoupe 2022 0km 1865e arkadasim aldi galeriden
Maksimum 230 a çıkabiliyorum şu arabaları otomobil genelde paylasmistim bu ayarda bi vw marka mumkunse arac ariyorum tavsiyesi olan var mı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-otomatik-ww-polo-1023501070/detay
www.sahibinden.comVolkswagen Jetta Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'dahttps://www.sahibinden.com/arama?category=23686
-
ilan no at reis
-
2012 Rio natty sedan 160binde değişensiz boyasız 212bine satıldı
-
9 Mayıs'ta 2013 golf 1.4 tsi dsg comfortline 89 binde ekstralı 350 bine satıldı. 2018 1.0 tsi dsg style 46 binde leon 441 bine alındı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X