Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 12 Haziran 2015 14:54 1 1 SATILDI Şöyle anlatayım arkadaşlar; Bilgisayarım bozuldu ve ben de PSU'dan şüphelenip hepsiburada'dan 400W'lık yeni bir PSU aldım fakat bilgisayar yine çalışmadı. Tamirciye götürünce anakartın sorunlu olduğunu öğrendim. Ben de bunun üzerine yeni bilgisayar topladım. PSU ise elimde kaldı. Sadece 1-2 kez çalıştı, o da anakart açılmadığı için 3-5 saniye sürdü. Sanırım sıfır ürün dememde bir sorun olmaz. :) Ürün bu: http://www.hepsiburada.com/liste/tx-powermax-400w-3xsata-3xide-6pin-pci-e-bilgisayar-power-supply-txpsu400s1/productDetails.aspx?productId=bd304778&categoryId=1012Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Haziran 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Guerlain LIDGE EdP SATILDI Silinebilir Bozulan antika bilgisayarımın parçaları(Siz fiyat verin)