Şimdi Ara

Bozulan antika bilgisayarımın parçaları(Siz fiyat verin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Bozulan antika bilgisayarımın parçaları(Siz fiyat verin)
    Arkadaşlar, antika bilgisayarım bozuldu ve ben önce güç kaynağı ile ekran kartından şüphelenerek bunları satın aldım. Fakat bilgisayar yine çalışmadı. Tamirciye götürdüm ve anakartın bozulduğunu söyledi. Bu durumda sıfır aldığım güç kaynağı, işlemci ve Ram'ler boşa çıktı. Parçalar ve özellikleri şu şekilde:

Power: 400W
    http://www.hepsiburada.com/tx-powermax-400w-3xsata-3xide-6pin-pci-e-bilgisayar-power-supply-txpsu400s1-p-BD304778?productId=bd304778&categoryId=1012

İşlemci: AMD Athlon X2 7750 - 2,7Ghz. Ayrıca bozuk olduğu söylenen anakartı da yanında yollayacağım. (Gigabyte GA-M56S-S3)

Üstünde şu soğutucu takılı. :http://www.hepsiburada.com/akasa-venom-atto-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu-ak-cc4012es01-p-BD304194?productId=bd304194&categoryId=1125

3 GB RAM (2+1)

Siz fiyat teklif edin arkadaşlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• imaginary kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz linklerin ikisi ölü haberiniz olsun.
  • Teşekkürler hocam. O zaman isimlerini yazayım buraya.

Power Supply: TX PowerMAX 400W 3xSATA, 3xIDE 6Pin PCI-E Bilgisayar Power Supply

CPU soğutucu: Akasa Venom Atto Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.