Bildirim
satıldı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aralık 2016 dan sonra WhatsApp ın desteğini keseceği telefon için fiyat yüksek hocam. Kaldı ki fiyat daha düşüktü tekrar yükselmiş. Dolar olarak çalışıyosunuz sanırım -
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. 799 liraya aldım 495 yazdım Daha fazla nasıl imtiyaz verebilirim ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Keşke araştırmış olsaydınız hocam. İnanın üzüldüm şuan :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu bayadır takip ediyorum aldım çok güzel ancak daha önce Blackbery kullanmamıştım o yüzden baktım zorlanıcam, hiç sim bile takmadan, satmak için buraya koydum. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
İşletim sistemi olarak aslında çok güzel inanın ki. Ben Q10 kullandım gerçekten zevkli ve kasma donma yapmayan bir sistemdi. Fakat yukarıda da dediğim gibi günümüzde SMS in yerini alan WhatsApp ın desteğini çekecek olması gerçekten sıkıntı inşallah sizi üzmeyecek bir fiyata satarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X